torstai 17. syyskuuta 2015

Keskiviikon ja torstain ruuat

No nyt tulee hyviä uutisia niille, jotka väittää, että Possu ei syö ruokaa. Eilen nimittäin Possu söi työpaikkaruokalassa oikein aterian! Uunimakkaraa, muussia ja salaattia. Sekä maitoa ja leipää. Mieluummin Possu olisi kyllä syönyt jotain muuta, mutta se oli ainoa menuvaihtoehto. Lämmin ateria kuitenkin! Koko päiväkin meni aika hyvin :

Aamulla : Sitä kahvia ja juustoruisleipää, yllätys ;)

Töissä aamukahvin kans omena

Lounaaksi se jo mainittu uunimakkara, muussi, salaatti, maidot ja leivät

Kotona : ruispala

Illalla : broilerisalaattia ja rieskaa, maitoa

(ja silti paino oli noussut kilon, vaikka näin terveellisesti Possu söi!)


Ja tänään :

Aamukahvit leipälisukkeineen

Töissä aamukahvi ja omena

Töissä Lounaaksi 2 silakkapihviä, perunaa, tomaattia, kurkkua

Kahvia ja pieni pala mustikkapiirakkaa

muutamia karkkeja

Illalla 3 ruispalaa juustolla, jugurtti ja pari keksiä, khöm siis kaikkiaan 8 ballerinaa

(tää päivä oli vähän vähemmän terveellinen, myönnän)

P.s Viikonloppuna tulee vieras, niin sit tulee varmaan tehtyä ruokaakin!!

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Viikonloppuna ei sitten lasketa, kun tulee vieras, ja olisihan se noloa tarjota vieraalle herkkuja ja olla itse ottamatta!

Anonyymi kirjoitti...

eiks noiden keksien pitäny olla vieras-ja tuliaisvaraa? oisit säästäny noi kaheksan keksiä viikonlopulle, koska pe-su-akselilla vedetyt herkut ei vaikuta painoon mitenkään.

Sinisen sohvan emäntä ja isäntä kirjoitti...

Nyt Possu Munkki ulos keräämään syksyn viimeisiä kukkia puutarhasta, torilta tai jostakin vaihtoehtoisesti kauniita pudonneita lehtiä kotiin somisteeksi. Miksiö näin? Nyt on aika nauttia silmänruokaa ja hankkia punaiset posket ennen vieraan saapumista. Iloista ja terveellistä viikonloppua!

Anonyymi kirjoitti...

Ensi viikolla sitten kevyemmin, paitsi jos työkaveri tarjoo herkkuja, niin silloin on pakko ottaa, kun on noloa kieltäytyä.

Anonyymi kirjoitti...

Äkkiseltään aateltuna musta ois nolompaa käyä lääkäris toteemassa esim. Kakkostyypin diabetes.. Mut toisaalta sillon ei oikee voi syyttää ketää muita ku työkavereita ku tuovat jatkuvasti jotai hyvää joista ei pyst... Kehtaa kieltäytyä. Sama ku kyläilee jossain tai kaitsee itse vieraita, perhana ku neki rupee vaa vittuilee ku yrittää pienillä valinnoilla pitää huolta itestää. Että kehtaavat. Pakko siis ottaa.

Anonyymi kirjoitti...

On huomattavasti nolompaa kieltäytyä työkaverin tarjoomasta herkusta, koska siellä lääkärissä ei ole ulkopuolisia eli vain lääkäri tietää kakkostyypin diabeteksestä. Oma terveys kannattaa ehdottomasti uhrata sosiaalisten paineiden alttarille, koska mitä ne työkaveritkin ajattelevat, jos kieltäytyy tarjotusta herkusta!

Osakainen kirjoitti...

Onpas täällä tiukka anonyymi.