tiistai 29. syyskuuta 2015

Ihana yllätys Jagulaarilta, ja kuinka tämän päivän menusta selvittiinkään...

Töistä tultua oli postilaatikossa ihana paketti Jagulaarilta!!
Possu odotti vain yhtä Pätkistä, mutta niitä tuli kaksinkappalein!! Lisäksi ruisleipää, joka sekin tuli tarpeeseen, sillä Possulla on leipä loppu. Tänään tosin nekin on kiellossa, mutta heti huomenna aamukahvilla!! Lisäksi oli piristävä kortti, tähän vuodenaikaan ehdottoman tärkeä heijastin, hauska magneetti ja koriste-tiskirätti sekä kaikenhuippuna hienot lapaset!! Niillekin on jo kohta käyttöä, niin paljon on ilma viilentynyt.
KIITOS JAGULAARI!! Oot ihana <3

Nuo Pätkikset kätkin nyt vielä toistaiseksi herkkukaappiin ;) Odotellaan ensin se kuukauden painosaldo...

Sitten tylsempiin asioihin. Se Menu.

Näistä aineksista siis.... Possu jakoi ensin jauhelihan kahtia. Toisen puolen käristi ja pakasti. Siitä voi sitten joskus ottaa vaikka munakkaan- tai pitsantäytteeksi, tai... Toisen puolen teki murekkeeksi. murekkeeseen tuli lisäksi punajuurta, suolakurkkua, vähän viiliä ja muutama juustonokare päälle makua antamaan. (Sallittu kai, koska kasviskeittoonkin olisi saanut laittaa? ja siis tosiaan vain muutama muru) Kaalin Possu silppusi sellaisenaan syötäväksi evääksi työmaalle. Samoin kurkkua ja 2 tomaattia...
Tässä siis Possun eväät työpaikalle.

Syömiset meni kaikkiaan näin :

Aamulla : paljasta kahvia (maitoa tietty joukossa, mut ei mitään kahvin kans)

Aamupäivällä kotona kokkauksen jälkeen Possu söi kolmasosan mureketta. yhden osan pakasti ja yhden osan pakkasi töihin mukaan. Murekkeen kanssa Possu söi kurkkua.

Töissä päiväkahvin kera kaalia!!!

Töissä iltapäivällä Possu söi mureketta, tomaattia ja kurkkua. Mutta mokasikohan Possu nyt, kun löysi työpaikan jääkaapista eilistä marjapuuroa ja söi senkin loppuun? kun ei ihan roskiinkaan kehdannut heittää. Oliko Osakainen marjapuuro kiellettyä? Sitä oli tosiaan vain ehkä noin desi...

Illalla myöhemmin Possu söi loppuun kurkut ja tomaatit. Kotona iltapalaksi vielä tuolta pussista lopun kaalin. Kaalin päälle vichyvettä ja se yhdistelmä sai suun kirvelemään joksikin aikaa. Kokeilkaas! ;)

Nyt alkaa olla aika kurkkua myöten täynnä kaalia, mutta silti on NÄLKÄ!! Aamua odotan, että saan syödä kahvin kans Jagulaarin lähettämään ruisleipää. :)

No, minkä arvosanan annatte tästä päivästä??
7 kommenttia:

Sinisen sohvan emäntä ja isäntä kirjoitti...

Kaali on ihanaa ja raikasta ja sen voi yhdistää vaikka: puolukoiden, ananaksen, porkkanan, tillin, kurkun, varsisellerin ja vaikka minkä ihanan kanssa, unohtamatta raejuustoa. Kaali sopii raasteena myös leivän päälle...Hyvin menee Munkki Possu, ihan selvästi yrität tosissasi syödä terveellisesti!

Jagulaari kirjoitti...

Ohoh - olipa postipoika nopea!
Kiva, että tykkäsit paketista - pidä pätkiksistä hyvä huoli, syöt ne sitten kun tulee pakottava tarve ;) Toivottavasti lapaset ovat sopivan kokoiset.

Possu Munkki kirjoitti...

Ovat sopivat ja ihanat!

Osakainen kirjoitti...

No, kun se idea oli, että olisit syönyt reilusti sitä proteiinia, joka pitää nälän poissa eli tarkoitus oli, että syöt PALJON, ei että olet nälässä. Tuon 400 g jauhelihaa olisit hyvin voinut syödä kokonaan päivän aikana ja vaikka pari kananmunaa lisäksi. Minusta sinä syöt ihan liian vähän joka päivä muutenkin.
Mutta tottakait tämä menee läpi. Hienosti suoritettu tehtävä. Ikävä, ettei se toiminut niinkuin ajattelin eli että olisit huomannut, miten paljon helpompaa on vältellä niitä herkkuja, kun syö tukevasti ns. "kunnon ruokaa".

Anonyymi kirjoitti...

jep, on niin yleinen harhaluulo, että mitä vähemmän syö niin sitä tehokkaammin laihtuu. aivan metsään, itsekin olen laihdutellut nyt parin 1,5v sisällä jonkun 6kg ja musta tuntuu että olen syönyt enemmän kuin koskaan.

aamupalakin olisi ehdottoman tärkeä, itse pihistelen mieluummin vaikka sitten iltapalasta, mutta aamupala _syödään_.

Anonyymi kirjoitti...

Nyt kun vielä löytyisi tasapaino jatkuvan herkuttelun ja tiukan kaalikuurin välille, oltaisiin oikealla tiellä. Pelkän kaalin syöminen on toinen ääripää, ja se johtaa ylenpalttiseen herkutteluun pinnistelyn jälkeen.

Possu Munkki kirjoitti...

aamulla on vaan aina niin kiire, että hyvä kun kerkee kahvit hörppiä!
400 g jauhelihaa ei jaksa kukaan.
Mut eiks tässä toteudu melkein se 5-ja mitä numeroita olikaan dieetti... 3 viikkoa mässäilyä ja viikko niukistelua ;)
Kaali leivän päällä on hyvä idea, pitää kokeilla!