maanantai 14. syyskuuta 2015

Aika höpöksi meni

Iltakarkinsyönti rankaisee itse itsensä. Kyllä oli niin huono olo ja vaikea saada unta eilen...Tänään Possu ei syönyt karkkia illalla, mutta muuten syömiset meni vähän pieleen, vaikka itse myönnänkin...

Aamulla se tavallinen kahvia ja leipää

Päivällä ennen töihinlähtöä nopeasti vähän eilistä kaalilaatikkoa. Jotenkin sitä ei tänään enää oikein tehnyt mieli...

Töissä sitten ei oikein tullut ruokatuntia pidettyä. Nopeasti yksi kinkkujuustosämpylä kahvin kans. Sitten useampaan otteeseen kahvin kans työkaverin mustikkapiirakkaa ja yks suklaapala...

Illalla kotona 4 juustoruisleipää...

10 kommenttia:

sorvatar kirjoitti...

Vihjaise työkavereille, että ei saa tarjota sulle herkkuja, ainakaan yhtä enempää. Sulla varmaan pitäisi olla kotona se päivittäinen herkku, jonka saa syödä, makea on akilleen kantapää selvästi. Onkohan esim. mehujää parempi kuin muutama keksi tai useampi pala piirakkaa, luulen, että on... Ja pop cornia taas, että saa kiskoa " määrää"... luvan kanssa.

Hyvin jaksat kirjoitella syömisiä.

Possu Munkki kirjoitti...

Mehujäästä en oo koskaan tykänny.

Anonyymi kirjoitti...

Ei haittaa, tästä nyt vaan jatketaan, edellisestä herkuttelusta ehti kuitenkin kulua jo melkein vuorokausi.

Jagulaari kirjoitti...

Toi on kyllä paha, kun on kotona herkkuja; karkkia ja muuta. (Mistä tuli heti mieleen, että meillä on jäätelöä, olin sen jo unohtanut, vaikka eilen viimeksi sen näin pakkasessa!)
Olisko siinä mitään ideaa, että teet jääkaappiin valmiiksi iltaa varten jonkun rahka- tms. kevyemmän herkun, jotta ei tarvitse syödä karkkia ja muuta semmoista?

Anonyymi kirjoitti...

edelliseen postauksen kommentteihi liittyen, mikä ihmeen syy on ostaa _kassillinen_ keksejä koska 'halvalla sai'? minkä takia halpa hinta on syy ostaa koti täyteen mättöä kun selvästi makeat jutut on se heikko kohta? miksei vaikka yksi paketti riitä tai (apua) ei ostas vaikka ollenkaan?

Possu Munkki kirjoitti...

No, eihän sitä pitäis, mut kun vahingossa tuli ostettua... Sitä vieras- tai tuliaisvaraa...sitä kumminkin aina joskus tarttee.

Jagulaari, ei rahka oo herkkua.

Anonyymi kirjoitti...

ei ne keksit vahingossa sinne kassiin mene eikä raha vaihda omistajaa vahingossa.

Anonyymi kirjoitti...

Juu, ei missään tapauksessa rahkaa eikä mehujäätä.

Sinisen sohvan emäntä ja isäntä kirjoitti...

No mutta! Luuleeko Possu Munkki ystävämme, että karkit ja keksit kaapissa on jotenkin terveellisiä? Ja nyt ei puhuta mielenterveydestä! Mitäpä, jos kaapissa olisi annoksina, siis pieninä annoksina: manteleita, pähkinöitä,kourallinen siis ½ dl annoksina kerralla nautittavaksi ja näin voisi olla myös jääkaapissa kasviksia tarjolla. Ottaisitko ajatuksiisi rahan? Mitä karkki- ja keksirahalla saa kaupasta ja metsästä herkkuja suuhun pantavaksi, torista puhumattakaan? Nyt vain raikasta vettä kehiin ja raitista ilmaa, iloiten eteenpäin. Yksikään moite ja paha mieli ei kuluta yhtään energiaa ja pudota painoa, mutta ILO se on joka kannattaa!

Possu Munkki kirjoitti...

Ne keksipaketit makso vaan 80 senttiä. Normaalisti 1,50. Metsästä saa tällä hetkellä vain puolukoita. Ei oo kovin herkullisia ;) Toki niitä kaalin kans syö tai lappapuurona, mut ei herkkupaloina :)