sunnuntai 23. elokuuta 2015

Parkkikiekkojen kanssa!

Kovin hankalaksi on mennyt.. Iltalehdissä todetaan milloin minkäkinlainen parkkikiekko laittomaksi! possu ei oo ikinä tullu sen syvällisemmin parkkikiekkoja miettineeksi... ei ajatellut, että värillä tai koolla tai muodolla tai kellon pyörimissuunnalla olis väliä... Possu ei koskaan ees miettinyt, kumpaan suuntaan se pyörii. Possu on kuvitellut, että sitä voi pyörittää ihan mihin suuntaan vaan... Mitä välii? Pääasia, että aika näkyy! Niin Possu luuli, mutta nyt voikin tietämättään olla suuri parkkikiekkorikollinen.

Possu tuumii, että jatkossa on viisaintaa kiertää kaukaa kaikki parkkikiekkoa vaativat ruudut. Yhtälailla voi kävellä kauempaakin. Vaikka kotoa. Ei riskeeraa ainakaan mitään.
No, silti kuitenkin Possu tarkasti tänään kiekot autostaan. Toinen on laiton tuulilasinraaputtajamalli. Toinen on kai pätevä. Jos ei oo jo liian vanha ja kulunut. Kun kulunutkaan ei saa olla.

Mutta sitä Possu ei vaan ymmärrä...

että kun parkkikiekkojen kans on niin nokon nuukaa,

niin miten ihmeessä

sitten
Liikennemerkit saa olla tämännäköisiä???!!!

Saako parkkiajasta selvää?? Ja tuo ajokieltomerkki... hyvänen aika....!! Sehän kasvaa jo sammalta!!!!

5 kommenttia:

HelvetinPöllö kirjoitti...

Niin, ja alempi näyttää siltä, että moottoripyörällä ajaminen on kielletty vain miehiltä? Naiset saisivat siis ajaa tuosta. Minä ainakin miellän tuon mieheksi ;) Mutta jos miehellä on valkoinen ajopuku ja kypärä, niin sitten saa ajaa....

Hulluksi on mennyt tämä maailma - en minä ole ajatellut, onko liikennemerkeissä miehiä vai naisia, tummia vai vaaleita - ne on vain koululaisia, jalankulkijoita, pyöräilijöitä, moottoripyöräilijöitä ja autoilijoita.

Miten on, alkaako uusi elämä huomenna vai vasta viikon päästä? Osakainen on jo viikon meitä edellä?

Possu Munkki kirjoitti...

Viikon päästä. ;)

HelvetinPöllö kirjoitti...

Tämä selvä. Mutta vähän jo saa laskeutua uuteen elämään, ettei sitten ihan kertaheitolla, eikö? Silleen pikkuhiljaa.

Sinisen sohvan emäntä kirjoitti...

Voi teitä veijarit! Aloitatte salaa laskeutua kevennykseen... Osakainen näyttää meille muille mallia, tyylikkäästi. Aloitetaan mekin, viimeistään 1.9.15 ja laskeutumisen voi jo aloittaa, jos malttia riittää!

Osakainen kirjoitti...

Ei mitään kiirettä. Kyllä sitä ehtii ;)