maanantai 31. elokuuta 2015

Kakkua, kakkua, ja Uusi syksy, uudet kujeet, ja uudet säännöt Possun blogissa.

Possu on elänyt varsin kakkuisaa aikaa. Tänäänkin oli työmaalla tarjolla sacherkakkua. Järkyttävä palanen! Hukkakaloreita, sillä Possu ei ees tykkää sacherkakusta. Kaupan sellaisesta ainakaan. Omatekemä on tietty aina asia erikseen. Kohteliaisuudesta piti syödä.

Viikonloppuna oli myös monenlaista kakkua tarjolla. Huomennakin vissiin, vaikka aloittaa pitäis. Ens viikonloppuna on taas juhlakakkua tarjolla... Mitähän tästä tulee...?

Huomenna on kuukausi vaihtunut ja pitäisi aloittaa...?

Osakaisen kanssa Possu ei tohdi ajatellakaan kilpailevansa. Possu ajatteli ottaa nyt todella realistisen pienet tavoitteet. Puoli kiloa kuukaudessa! Pitäis pystyä. Kait??

Possu suunnitteli nyt niin, että joka päivä Possu kirjaa tänne syömisensä. Se yllättävästi auttaa huomaamaan, mitä kaikkea suuhunsa mättääkään. Etenkin, jos lukijat auttaa kyttäämisessä. Saatte sanoa aina, miten on mennyt. Saatte määrätä rangaistuksiakin, jos on mennyt överiksi, kuten tässä blogissa on ollut tapana.
Mutta

UUTTA on nyt se, että Possu ottaa pikkaisen vastuuta itselleenkin, eli...

Ne rangaistukset tarttee toteuttaa vasta sitten kuukauden lopussa, JOS Possu ei oo saanu kuukauden aikana sitä puolta kiloa pois.

JA :

Jos Possun syömisissä sen sijaan ei oo mitään huomauttamista, eikä Possu silti pudota sitä puolta kiloa kuukauden aikana, niin silloin ei tuu mitään rangaistusta, koska sillon Possu ei sille mitään mahda. Ei oo Possun syy, jos ei laihdu, vaikka söis miten hyvin.

Mutta ne pienet uhkaukset siellä saattaa auttaa Possua tekemään täyskäännöksen parempaan vielä siellä jossain kuun puolivälissä ehkä. ;)

Uusi syksy, uudet kujeet, ja uudet säännöt Possun blogissa.

P.S. Ja lukijat saa tietty edelleen pisteitä 1piste/uhkaus. Ekana kerinnyt saa keksiä yhden/päivä, jos on valittamista Possun syömisistä. Saattaapi olla, että jossain vaiheessa pisteitä on saanut enemmänkin. Epäreilua, mutta niinhän elämässä moni muukin asia on, kuten sekin, että toiset lihoo helpommin kuin toiset. ;) Tuurilla mennään!

8 kommenttia:

Sinisen sohvan emäntä ja isäntä kirjoitti...

Uudet säännöt ovat kuin uusi luuta joka lakaisee tarkasti. Nyt siis pilke silmäkulmassa keventämään oloa ja kaventamaan vyötäröä tms. Oikeasti: Kuka Possu Munkkia arvostava kehtaa tyrkyttää makeaa kakkua, kun hän urhoollisesti keventää oloaan!Kylässä voi ilman kaloreita nauttia seurasta ja katsella kahvipöytää etäisesti...Kaffeet voi tietysti juoda!

anomuumi kirjoitti...

se, että tiedossa on kakkua, eikä "kehtaa kieltäytyä", niin miksi ei voisi ottaa ihan todella pienen palan? silloin ei varmasti loukkaa ketään, eikä tarvitse mättää itselleen lisää laihutettavaa.

ja jos yksi kuukausi ei riitä puolen kilon karistamiseen, niin olen 99% varma, että silloin on kyllä syömisissä vikaa (viittaan tuohon, että "ei mahda mitään") : )

terveisin Anomuumi.

Possu Munkki kirjoitti...

No kun oli valmiit palaset. Mut yritän taktiikkaa ens viikonlopun juhlissa. ;)

Possu Munkki kirjoitti...

Mut se just tässä on nyt pointtina, että niin pienet tavoitteet, että pitäis onnistua! ;) Ja jos onnistuu, niin onhan se silti 2 kiloa jouluun mennessä eli parempi kuin ei mitään.

Jagulaari kirjoitti...

Kuules PossuMunkki; minä (paraskin puhuja, täällä toinen herkuttelija) oon nyt sitä mieltä, että ne työpaikan kakut ja herkut on semmoisia mitkä jätät pois, jooko? Sanot vaikka aluksi syyksi, että löit kaverin kanssa vetoa, että kumpi pystyy olemaan kuukauden syömättä makeaa, jos tuntuu siltä, ettet muuten "kehtaa" olla ottamatta. Ja kun kuukausi on kulunut, niin kukaan ei enää edes huomaa, että PossuMunkki ei herkkuja muiden kanssa.

Mutta miten on; ihan näin heti aluksi kysyn: lasketaanko rinkeli (ei PossuMunkin ystävä), ihan tavallinen rinkeli, ei munkki- eikä voirinkeli, vaan semmoinen tavallinen, mikä lie, herkuksi? Kun äitillä on niitä aina pullan sijasta kahvin kanssa? Jotta pyydänkö sen sijaan palan ruisleipää?

Osakainen kirjoitti...

Ja miksei mun kaa leikitä?
Olen ehdottomasti sitä mieltä, että ½ kiloa viikossa miinusta on parempi kuin kilo plussaa. Ja muutenkin on niin, että pienet muutokset ovat parempia, kun elimistö ehtii kaikin puolin mukaan.
Herkuista olen samaa mieltä kuin ennenkin eli kannatan kohtuu herkuttelua, jotta elämä maistuisi.

Sinisen sohvan emäntä ja isäntä kirjoitti...

Nyt se alkaa, kevennys. Alun kunniaksi isäntä tarjosi mansikkaleivoksen...

Possu Munkki kirjoitti...

Jagula ; Ei mun mielestä rinkeli mikään herkku oo, kunha nyt ei ylettömästi niitä ahmi. Ja tänään en syönyt mitään makeaa herkkua, en edes kokouksen hyytelökakkua!

Osakainen, se tavoite on puoli kiloa KUUKAUDESSA, ei viikossa. Ja leikitään me sun kans, mut ei kilpailla siitä, kuka pudottaa eniten.

Sohvalle kiitokset kortista!