maanantai 13. heinäkuuta 2015

Vielä yksi kitupäivä

Vielä yksi kitupäivä ennen palkkapäivää.
Tänään Possu osti vuorostaan jätskituuttipaketin työpaikan pakastimeen. Lisäks 3 viiliä ja tomaattia.
Possun päivän menu oli siis 4 ruispalaa sulatejuustolla, 2 tomaattia, 1 viili ja yhteensä 4 jätskituuttia!! Plus muutama mansikka omasta pihasta ;)

6 kommenttia:

HelvetinPöllö kirjoitti...

Voi Possu Munkki :)

Ihan vaan myötätunnosta syön täällä jäätelöä... Ei kun oikeasti, tiedän kyllä nuo päivät, kun venytät viimeisiä euroja ja yrität keksiä fiksua syötävää ja - lopulta annat piut paut koko hommalle.
Mulla paloi äsken käämi kaikkeen, mutta se aiheutti ihan hyvän reaktion: otin ja tiskasin; meillä kun on vain AM ja Pöllö -niminen tiskikone. Joskus on hyvä hermostua :D

Possu Munkki kirjoitti...

Juu, nyt touko-kesäkuussa sattui erityisen paljon rahanmenoja. Kesäkuun tili meni heti alkuunsa melkein kokonaan maksuihin, ja loppua kohti kitkutaminen tietysti paheni vaan... mutta ylihuomenna tulee palkka ja LOMARAHAT!!

HelvetinPöllö kirjoitti...

Jep. Meillä on autosta ainakin toinen eturengas puhki ja luultavasti toinenkin. Kiva kun puolet "kylästä" on huputettu ja talot remontissa, joka puolella on nauloja ja ruuveja ja vaikka mitä. Tekis mielis sanoa... mutten sano. Olen hiljaa ja odotan, että AM saa korjattua renkaan, toivottavasti pääästään sillä halvemmalla vaihtoehdolla.

Ennen juhannusta piti ostaa uusi jääkaappi-pakastiyhdistelmä. Nyt pelottelee pesukone.... Eipä paljon naurata....

Possu Munkki kirjoitti...

Niin, eikö oo kumma, että kaikki isommat rahanmenot tulee aina yhtäaikaa...

Sinisen sohvan emäntä kirjoitti...

Onpa Possu Munkilla tiukka tilanne ja vielä sairastuminen kivan päivän aikana. Oman pihan mansikoita suloisempia ei kyllä olekaan! Nyt malttia ruokaostoksissa, paino on nousussa... myös minulla.

Possu Munkki kirjoitti...

Joo, hyvä muistutus. Tosiaan maltti ois nyt valttia ;)