perjantai 10. heinäkuuta 2015

Tilipäivä lähestyy..

Köyhyys ei ole ilo, mutta keskiviikkona Possu päätti kuitenkin käydä vähän kaupassa, maksoi mitä maksoi. Lidl, siellähän sitä on halpaa!! Ja tosiaan 8 eurolla possu sai ostettua 400 g jauhelihaa, ison juuston, 3 viiliä, leipää, 2 kinkkujuustocroissanttia! Näin paljon ruokaa 8 eurolla! Yleensähän kauppaan menee aina vähintään 15 euroa, jos ei osta oikein mitään, 20 euroa, jos ostaa harkiten vähän jotain, 30 euroa, jos ostaa harkiten vähän enemmän ja 50 euroa, jos ostelee kaikenlaista tarpeellista ja vähän lisäherkkuja kauheesti hintoja vertailematta. Oikeesti, ootteko huomanneet, että kaikki ihan mielettömän kallista nykyään!!??

No croissantit Possu söi heti samantien nälkäänsä kotona. Jauhelihasta possu teki lihapullia. Niistä riitti to ja pe evääksi työmaalle perunoitten kans syötäväksi. Loput meni pakkaseen, joten Possu voi syödä ne viikonloppuna. Siellä on myös pussi ranskiksia, jotka voi syödä lihapullien kans. Leivästä ja juustosta riittää iloa myös useammaksikin päiväksi. 15.päivä on tilipäivä, ja silloin pitää kyllä juhlia ostamalla jotain oikein hyvää!!!

Tänään tuli tehtyä kaapiaineista kakku makeannälkää tyydyttämään. Puolet viikonloppuherkuksi ja puolet pakkaseen vierasvaraksi. Mansikat kypsyy vähän hitaasti, kun on niin koleaa, mutta aina joka päivä jonkun marjan on saanut suuhunsa pistää. Huhuvat mustikkaakin vähän jo olevan, mutta enpä usko, että vielä kannattaa niitten takia metsään rämpiä.

Tällä kertaa tällaista pula-ajan valitusta, mutta valoa tunnelin päässä, sillä
TILIPÄIVÄ LÄHESTYY!! ;)

Ei kommentteja: