torstai 16. heinäkuuta 2015

"Pitäkää mua kii, etten mä revi rahojani!!"

Eilen oli sitten tilipäivä. Palkka lomarahoineen!! Haa, kitkutus on pois! Yhtäkkiä tilillä onkin rahaa enemmän kuin miesmuistiin! Ihana mennä kauppaan, ja ostaa, mitä haluaa, tarvitsematta laskea joka senttiä... Työpaikalle herkkuja. Kotiin herkkuja ja tupa täyteen vieraita! Eilinen meni tosiaan herkutellessa niin, että se jo näkyi vaakalukemassa, kuten emäntä huomasikin... Joten nyt olisi syytä aloittaa maltillisuus sekä herkuttelussa että törsäilyssä muutenkin, tai muuten käy taas niin, että Possu lihoo ja Possun lompsa laihtuu... Nyt pitää säästää taas niiden huonojen päivien varalle... ;)

3 kommenttia:

Sinisen sohvan emäntä ja isäntä kirjoitti...

jep, jep! Pinei budjettisuunnitelma voisi olla hyvä juttu, niin kalorien kuin eurojenkin kohdalla. Suloisia, iloisia lomapäiviä!

Possu Munkki kirjoitti...

en oo lomalla, vaikka lomarahat tulikin. Ne tulee vaan kaikille yhtä aikaa, lomaili tai ei, enkä vastustanut niitä yhtään ;)

HelvetinPöllö kirjoitti...

Toi herkkujuttu kuulostaa..hyvältä. Ja vähän kyllä huonolta.Kin.
Sanoo hän ja menee tarkistamaan onko muutama päivä sitten ostettu Kismet vielä syömättä. Se oli tarkoitettu siskon miehen syntymäpäivälahjaksi, mutta päätettiin äidin kanssa lähettää vain suklaalevy. Vanha juttu:
Äiti osti aina ennen mulle töistä lähtiessä suklaapatukoita tuliaisiksi, mutta söi ne kotimatkalla. Ettei mulle tule reikiä hampaisiin. Nätisti ajateltu.
Me käytettiin tässä vähän samaa logiikkaa ;)