tiistai 9. kesäkuuta 2015

Sukista ja suklaapusuista...

Jopa on aikaa vierähtänyt useampikin päivä siitä, kun on tullut viimeksi kirjoitettua.

Ensinnäkin, Pöllölle, ja muillekin tiedoksi, että Possumunkki vei viikonloppuna sukat Hilma-tädille. (Ja otti tietysti kaiken kunnian itselleen ;) Kun olisi ollut vähän vaivalloista selittää koko stoori paketinlähetyksestä Pöllölle..) Hilma-täti katseli niitä ihmeissään.
- Sinäkö teit ne loppuun?
- Ei vaan Helvetinpöllö, olisi kuulostanut niin uskomattomalta, että Possumunkki mutisi vaan joo. (Haastaakohan Pöllö Possun nyt oikeuteen tekijänoikeusrikoksesta?? Mutta me kaikki täällä blogissahan tiedämme totuuden..)
- No pidä sinä ne itse, Hilma-täti sanoi. - Kun ne on minulle liian pienet. Sinullehan minä niitä suunnittelinkin.

Sitä Possukin vähän oli mittaillut ja tuumaillut, että taitavat olla Hilma-tädin jalkaan liian pienet. Ei raskinut kuitenkaan niitä mukanaan viedä, kun kerta Pöllö ne Hilma-tädille kuitenkin oli neulonut. Tuumi, että jospa ne kuitenkin vaan menisi, kun vähän venyttäisi. Tai ainakin saisi sitten itse ihailla niitä itse aloittamiaan ja Pöllön loppuun neulomia sukkia.

Eli vielä kerran Pöllölle OIKEIN SUURET KIITOKSET !!!

**

Paluumatkalla kävi niin, että Possumunkki erehtyi tiestä ja eksyi karkkitukkuun.... Se oli tosiaan siis VAHINKO. Vahinko oli sekin, että tuli ostettu laatikollinen mansikkasuklaapusuja... Ja niitä on ihan VAHINGOSSA tullut joka päivä napsittua.... No... Positiivistahan tässä on, että mitä nopeammin ne syö, sitä nopeammin ne on poissa komerosta kiusauksena olemasta. ;)

5 kommenttia:

Laiskiainen kirjoitti...

Reps tuo "mitä nopeemmin ne syö..." Kuulosta niin tutulta :D..tsemppiä sinne!

Sinisen sohvan emäntä ja isäntä kirjoitti...

No mutta! Iloista kyykkyhyppelyä, ulkona ja muutamkivaa kesäpuuhaa suositamme Possu Munkille. Torua emme voi, kas kerrankos sitä vähän lankeaa... Väliaikatiedotteena, että ohjeistusta tehdään, kunhan Kesäkassi saadaan postiin, tuohon Tärkeään Projektiin. Olisiko syytä säästää muutama suukko varalle?

Possu Munkki kirjoitti...

Se on nyt myöhästä. Suukot meni jo ;)

HelvetinPöllö kirjoitti...

Voi Possu Munkki - ota vain ihan hyvällä omalla tunnolla Hilma-tädin "sinulle neulomat sukat" itsellesi, kuin myös kunnia niiden tekemisestä, niin tulee Hilma-tädillekin hyvä mieli :D
Ehkäpä täältä Pöllön varastoista löytyy lämmikkeet myös Hilma-tädille; minkähän kokoinen jalka hänellä mahtaa olla? Ei varmaan kovinkaan paljon suurempi jalkakuin sinulla?

Pöllö yrittää taas palata ruotuun, meni nimittäin viikko siinä "syö mitä kiinni saat silloin kun kiinni saat" -hommassa. Tiesittekö muuten, että sitruunakakku ja mustaherukkalonkero on oikein hyvää yhdessä. (Lonkero muuten on pahaa, mutta tuo mustaherukkalonkero on kuin mehua joisi)

Possu Munkki kirjoitti...

Pöllöllä on mahtavat sukkavarastot ;) Hilma-tädin jalka lienee kokoa 40. On vähän turvonnut, niin on hyvä olla sukassa kokoa..