tiistai 30. kesäkuuta 2015

Jännittävä kirje...

Nyt lienee Emännän ja Isännän sukkaohje matkalla. Postilaatikosta löytyi nimittäin kortti, jossa sanottiin, että Possulle on tulossa JÄTTISUURI kirjelähetys!! Sohvan väki lienee ajatellut, että rautalangasta väännetty sukkaohje täytyy olla myös tarpeeksi suurella tekstillä, että Possukin näkee ;)

Ainakin Possu arvelee siellä olevan se sukkaohje, koska ei ole tiedossa, että keneltäkään muulta olisi tällä erää kirjettä tulossa.

Possuhan rynnisti heti postiin, vaikka just oli tullut ihan samaisesta paikasta rahaa nostamasta. Ja sai todeta, että ei kirje siellä vielä olekaan. Tarkemmin katsottuna kortissakin luki, että noudettavissa klo 12 eteenpäin, mutta eihän malttamaton postin odottaja sellaista tullut lukeneeksi.

No nyt kello on jo yli 12. Jokohan...? Possu lähtee tästä kyläilemään ja hakee mennessään sen jännittävän kirjelähetyksen ;)

JATKUU...

Ei ollut 12.30. Lupasin tulla sitten illalla uudestaa katsomaan.

JATKUU EDELLEEN..

Tulin illalla. Ei löytynyt kirjettä vieläkään!

MINNE SE ON KADONNUT???

5 kommenttia:

HelvetinPöllö kirjoitti...

Ettei siinä ollut päivämäärää, että vasta huomenna klo 12 jälkeen? Posti osaa nykyään olla niin pahuksen kelju, ettei tosikaan.

Possu Munkki kirjoitti...

"Noudettavissa 30.6. klo 12 ->"

Sinisen sohvan emäntä ja isäntä kirjoitti...

Voi, nyt epäilemme pahasti, että postissa on joku rönttönen joka nautii salaisesti Possu Munkin tarvitsemia ohjeita. Voimme postittaa uudet ohjeet, ellei niitä löydy, mutta saakoon ikävän olon hän joka ryöstää Possu Munkin ansaitseman palkinnon! Kirje mahtuu normaaliin postilaatikkoon, on maksu maksettu, teipattu vastaaottajan tiedot takapuolelle tätä phavilaatikkoa, kas kierrätys on kyseessä ja laatikko on teipattu kiinni ruskealla teipillä... JOS nyt Possu Munkki huomaa jonkun postissa olevan tarpeettoman hyväntuulinen ja näpräävän sukkapuikkojen kanssa, hän voi katosa tämän syylliseksi ja vaatia tilille kadonneesta kirjeestä!

Possu Munkki kirjoitti...

Vielä en osaa epäillä. Siellä oli kaikki pahantuulisia... Pitänee tehdä tänään uusi karhuamisreissu.

HelvetinPöllö kirjoitti...

Kaikkien postityöntekijöiden pitäisi saada työpäiväänsä virallinen sukan- tai lapasenkutomis- (-neulomis) tai ylipäätään käsityötauko, jotta olisivat vähän iloisempia ja paremmalla tuulella. Niillä on nykyään niin kauhea kiire koko ajan, ainakin tuossa meidän Siwan postissa, että ei ihme, jos ei aina hymyilytäkään. Mulle ne vielä kyllä jaksaa onneksi hymyillä :)

Mutta mihinkä me tuo aloite laitettaisiin, tosta pakollisesta käsityötauosta? Mä voin olla yksi opettajista...;)