maanantai 4. toukokuuta 2015

Talviturkki kasteltu

Viime keväänä uimareissuilla käki lauloi aina "hukkuu, hukkuu". Nyt tuo otus oli vaiti. Arveli kai, että tuskin possukaan vedessä niin kauan tarkenee, että hukkumaan ehtisi.

Työmatkat pyörällä tänään. Herkkuna jäätelöä. Nyt uni hiipii pollaan.

7 kommenttia:

Osakainen kirjoitti...

Hienoa! Minulla jää talviturkin heittäminen usein heinäkuun lopulle. Ei sen takia, että kylmä pelottais, minähän olen avantouimari luonteeltani, mutta uimaan lähteminen on sen verran työlästä, etten viitsi.
Hienoja kuvia sinulla ja hienoja liikuntapäiviä.

sorvatar kirjoitti...

Oliko ihanaa vai kauheaa?

Susanna Maalta kirjoitti...

Lueskelin blogiasi taaksepäin ja tuli mieleeni vierailuista ja niihin liittyvistä probleemista: kun meillä järjestetään lasten synttärit, joihin on kutsuttu sukuulaisia, kummeja ja ystäväperheitä, on aina ainakin puolet kutsutuista, joille ei sovi kyseinen juhla- aika. Haluavat kuitenkin tulla muuna ajankohtana. Sitten pitää siivota ja järjestää tarjoilut monta kertaa. Kerran mieheni laski, että lapsen synttäreitä juhlittiin 9 kertaa. Sen jälkeen sanomme aina, että juhlimme ajankohtana X ja jos ei sovi tulla, niin sitten ei sovi tulla ja sillä siisti.

Possu Munkki kirjoitti...

Osakainen, ei uimaan lähtemisessä mitään vaivaa oo.

Sorvatar ; sekä että! Arvata voi, ettei vesi vielä mitään lämmintä oo, mutta virkisti ja piristi. siis hyvä olo jälkeenpäin.

Susanna, joo niinän se usein menee..

Osakainen kirjoitti...

Uimaan lähteminen vaatii pakkaamista, matkustamista, vaatteiden vaihtoa, tavaroiden vahtimista vedessä ollessa ja sitten kaikki toisin päin ennen kuin on taas kotona. Aikaa menee parisen tuntia kaikkeen muuhun, jos vedessä pistäytyy kymmenen minuuttia.

Possu Munkki kirjoitti...

Yleensä mun vedessäolo ei rajoitu ihan 10 minuuttiin.. tosin nyt sunnuntaina en ehkä ihan sitäkään viipyny ;)

Sinisen sohvan emäntä ja isäntä kirjoitti...

Reipas ja Rohkea Possu Munkki! Uiminen on kivaa, mutta odotamme kesää, mitä nyt Isäntä on käynyt uimahallin kylmäaltaassa viikottain, talvella.