maanantai 25. toukokuuta 2015

Osakainen järjesti vielä ylimääräisen iltalenkin Possulle ;)

Tänään Possulla oli taas pyöräilypäivä. Aamulla töihin 14 km, töistä postikeikka 2 km, kotiin toiset 14 km, ja koska pyöräilyt piti saada kuntolaatikkoonkin ylös, niin piti polkea vielä 12 kilsan lenkki kuntolaatikolla. Eli tähän asti 42 km. Vastatuulessa vielä suurin osa matkaa.

Kotona postilaatikossa odotti yllätys! Pakettikortti! Jokos Pöllön kutomat Hilma-tädin sukat oli tulossa? Mutta lähettäjänä olikin OSAKAINEN! Mitä kummaa? Vastahan Osakaiselta tuli paketti Possulle. Ja aika vasta edellinenkin. Se lankapaketti. Mutta mikäs siinä, jos Osakainen haluaa muistaa Possua joka viikko. Sanotaanhan sitä, että ei kahta kolmannetta!

Niin Possu nousi uudelleen vielä pyörän selkään, ja palasi postille. Tällä kertaa oli myötätuuli. Täytyy tunnustaa, että sillä kertaa taisi kypäräkin unohtua päästä. Postissa postityttö veti pakettikortista viivakoodin. "Ei tuotetta." Näpytteli sen numero kerrallaan, mutta ei edelleenkään tuotetta. Silloin Possumunkki tuumi, että tältä henkilöltä kyllä tuli viime viikolla yksi paketti, mutta se tuli ihan kirjeenä suoraan postilaatikkoon, että oliskohan tää lappu kuitenkin ollut sen paketin päällä, ja jostain syystä pudonnut ja posti löytänyt sen nyt vasta, ja tuonut jälkeenpäin. "Niin kai. Toivottavasti se on niin," postityttö sanoi epäröiden.  "On se varmaan niin," Possu vastasi iloisesti ja lähti polkemaan vielä 2 km takaisin kotona leppeässä kevätsäässä tuomien tuoksuessa ja lintujen lauleskellessa taustalla.

Sillä Possu nimittäin hyvin arvasi, että tää oli Osakaisen kieronovela juoni saada Possu tekemään vielä ylimääräinen iltalenkki. Ensin paketti postilaatikkoon ja sen jälkeen jatkossa joka päivä pakettikortteja ja pakettikortin kopioita, niin että Possu saa liikuntaa käydessään niitä iltasella postista hakemassa. ;D Iltalenkistä tuli siis vielä yhteensä 4 km lisää pyöräilyä, joten päivän saldo yhteensä 46 kilometriä. Pelkkää hyötyliikuntaa, jota ennen vanhaan on vallan harrastettu. Ei ihme, että silloin on ollut kunto toista kuin nykyihmisillä.

P.S. paikalliset tomaatit alkaa olla jo aika maukkaita! Niitä syö jo ihan huvikseen.

2 kommenttia:

HelvetinPöllö kirjoitti...

Kannattaa kuitenkin vielä tarkistaa, että onko se sittenkään se saman paketin pakettikortti - posti kun tekee niitä pikku kepposiaan... löytyy, ei löydy, löytyy... Tai ainakin tosiaan varmistaa Osakaiselta, kuinka monta pakettia sieltä on lähtenyt tulemaan.

Hilma-tädin sukat pitäisi kyllä mahtua ihan postiluukusta, ei ne ainakaan mitään pakettikorttia tarvinneet. Toivottavasti tulevat huomenna, kun ykkösluokassa laitoin ja ihan prioritymerkinkin vielä liimasin. Höh. Johan nyt on kumma. Oli tietysti taas ehtinyt postipoika käydä, ja lähti vasta tämän päivän postissa tulemaan :( Tylsää.

Possu Munkki kirjoitti...

Posti tekee välillä tepposia ;) Mutta Hilma-tätiä näen vasta yli viikon päästä, joten ei kiirettä