sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Niskat jumissa

Possu on taas kaahannut pitkin maanteitä, niin että on ihan niskat kipeänä. Ja ilman kypärää! ;) Autolla nimittäin. Hilma-tätiä katsomassa ja sen päälle ihan toisessa suunnassa synttäreillä.

Ilokseen Possu tapasi Hilma-tädin reippaampana ja paremmassa kunnossa kuin viimeksi. Ulkonakin käytiin. Pihalla Hilma-täti nautti auringosta ja laski jo leikkiäkin talon asukkaiden kanssa. Ulkoilun jälkeen kyllä väsytti, mutta kun Possu lauantaina puoliväkisin raahasi Hilma-tätiä ulos, niin sunnuntaina tämä lähtikin jo ihan mielellään. Ja molemmilla kerroilla kertoi ulkoilun piristäneen. Erityisen hyvänä merkkinä Possu piti sitä, kun Hilma-täti korjasi motkottaen pois sohvalle lojumaan jääneet hansikkaat! ;)

Synttäreille Possu saapui uupuneena, mutta nautti tunnelmasta ja herkuista. Nyt on masu täys ja niskat kipeät ajomatkan jälkeen... Pöllö tais joskus antaa Possulle ajoasento-ohjeita, ettei niin kävis, mutta Possu on ne jo unohtanut, tai sitten Possun autoiluallergiaan ei vaan auta oikein mikään...

Ei kommentteja: