keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Lokoisaa

Ihana vapaapäivä keskellä viikkoa!
Possu nukkui pitkään. Nyt heräilee rauhassa kahvikupin ja tietokoneen ääressä, linnunlaulua kuunnellen.
Sitten Possu siivoaa rauhassa. Ja lähtee ehkä uimahalliin käyttämään viimeisen kerran kortista, ennen kuin se vanhenee. Ja sitten on vielä ilta aikaa vain olla.
Vapaapäiväsuunnitelmat muuttuivat, kun Possu päättikin lähteä mattopyykille! Ilma tuntui niin lämpöiselle. Matonpesupaikalla vastaan iskikin kuitenkin kylmä tuuli ja kylmä vesi, ja Possu huomasi arvioineensa lämpötilan ehkä pikkuisen väärin. Virhearviointi vahvistui, kun paikalle tuli toinen mattopyykkäri takki päällä, ja kehuskeli olevan vielä 2 paitaakin takin alla. Mutta Possukos siitä lannistuisi. Kyllähän sitä lämpenee, kun pesee tarpeeksi ripeästi.
Pari tuntia meni mattojen kimpussa. Sitten Possu ajeli uimahalliin lämmittelemään ja polskimaan.

Uintireissun jälkeen matot autonperään ja takapihalle kuivumaan loppuun. Kotona odotti Pöllön paketti. Hilma-tädin sukat oli tehty valmiiksi. Nyt Possukin huomaa, että niissä on tosiaan toisenlaista neuletta välillä. ja Pöllö on saanut toisen ihan samanlaisen sukan aikaiseksi! Ei voisi erottaa, kumpi on Hilma-tädin ja kumpi Pöllön tekemä. KIITOKSIA!! Ja kiitos myös Pöllö-merkistä.
Ei kommentteja: