torstai 21. toukokuuta 2015

Kohta kielot aukeilee

Tänään posti ilahdutti Osakaisen paketilla. Sieltä löytyi kiva possukortti ja ihana muistikirja. Kiitos Osakainen!!

Hilma-täti on siis ollut jo viikon sairaalassa. Tulehdusarvot on parempaan päin, mutta vielä tutkitaan. Siksi siis Possu on ollut viime aikoina kovasti surullinen ja huolissaan... Hilma-tädin keskeneräiset sukat on lähetetty käsityöpöllön viimeisteltäviksi ;)

Omaa terveyttään Possu hoiti tänään taas suolahuoneella. Se teki taas hyvää.

Kesä on revähtänyt yhtäkkiä täysillä. Joka puolella kuuluu ruohonleikkurin pärinä. Naapurit leikkaa ruohoaan. Possu on leikannut kerran, mutta nyt ei raaski, kun piha on täynnä lemmikkejä ja kevätesikoita. Ja pian näyttävät puhkeavan kielotkin kukkimaan.

Sellaista tänään.

4 kommenttia:

Sinisen sohvan emäntä ja isäntä kirjoitti...

Toivomme paranemista Hilma-tädille, onneksi hän saa apua. Suolahuone on varmasti hyvä keino helpottaa hengistystään ja muutenkin oloaan. Meilläkin on nurmikko pihassa vielä leikkaamatta, koska siellä on RESERVAATTI tosi monelle rikkaruoholle. Saattaa olla, että tarvitaan lopulta viikate...
Aprikoimme täällä, että mahtaa PossuMunkki säilyä raikkaana kuin kevään kukka, kun suolaa itseään... Reipas ja raikashan Possu Munkki onkin! Iloisia kevätpäiviä!

Possu Munkki kirjoitti...

suolahuoneelta tultua tosiaan kun katsoo peilistä, niin silmät on kirkkaat ja virkeät. Mutta se kestää vain sen hetken. Mutta selvästi suola on terveellistä. Pitäiskös alkaa rakentaa talojen sisäseinät suolasta..?

HelvetinPöllö kirjoitti...

Hilma-tädille pikaista paranemista ja hyviä vointeja - sukat on työn alla. Jouduin jonkun verran purkamaan, että pääsin kantapään tekoon, mutta nyt kun se on alullaan, niin eiköhän se valmistu tuota pikaa, viikonlopun aikana.

Tuota suolahuonetta pitäisi joskus kokeilla, pitää vain ensin tarkistaa, sopiiko se mulle.

Possu Munkki kirjoitti...

Pöllö on reipas kutoja!