maanantai 11. toukokuuta 2015

Kiitos Osakainen

Poljettuani vastatuulessa töistä kotiin, ja tehtyäni vielä 12 kilsan lisälenkin, saadakseni nimen kuntolaatikkoon, oli postilaatikossa paketti odottamassa! Jee, ihania lankoja! Värit osuivat nappiin. Kiitos Osakainen!!

Tämän päivän pyöräilysaldoksi tuli siis 40 km. (ja palkka 60 senttiä, tienlaidasta poimittujen tölkkien  muodossa ;)   ) Viikonlopun herkutteluista Possu sensijaan pysyttelee ihan hiljaa... ;)

6 kommenttia:

Laiskiainen kirjoitti...

Respectit pyöräilysaldosta!

HelvetinPöllö kirjoitti...

Ja mä söin taas kakkua kun oli anopin syntymäpäivä. Ja olin ihan hiljaa kun ei anoppia taas(kaan) mun jutut kiinnostanut. Sanoin nätisti hyvää syntymäpäivää ja kiitos ja voi hyvin ja koitahan taas pärjäillä. Siinä se.

Jos vaikka keskiviikkona saisin mun pyörän kuntoon, eli kummit eteen ja taakse, päälle ja sisälle. Sitten vois laittaa kypärän päähän ja kokeilla pyöräilyä.

Onhan sulla muuten kypärä? Onhan?
Jos ei ole, niin kipin kapin ostamaan!

Sinisen sohvan emäntä ja isäntä kirjoitti...

Isäntäkin osti kypärän, pitkän ja hartaan painostuksen jälkeen. Emäntähän käyttää aina kypärää, sinistä. Kannatamme siis lämpimästi kypärän käyttöä. Olet kyllä ollut erityisen ahkera ja taloudellinen, Metsän Kaunein Puu? Jäämme siis mielenkiinnolla odottamaan, mitä langasta syntyy. Syömisestä emme sano mitään, huomautamme vain, että oli JUHLAPÄIVIÄ, joihin kuuluu kakku ja...ja...ja!

HelvetinPöllö kirjoitti...

Meilläkin sai AM:ää aika kauan painostaa, ennen kuin suostui kypärän hankkimaan, mutta suostui se lopulta. Sillä on semmoinen vesimelonin puolikas :D :D

HelvetinPöllö kirjoitti...

Niin ja Pöllöllä on tietenkin punainen kypärä :D

Possu Munkki kirjoitti...

Niin Possullakin.