keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Vain yksi pulla

Possu täällä taas! ;) Kävin vähän reissunpäällä. Kolme päivää reissussa. Sinä aikana en syönyt YHTÄÄN makeaa herkkua. (2 kinkku-juusto-croissanttia kyllä, mutta ne ei oo makeita) Vasta tänään kotimatkalla sorruin ostamaan huoltamolla kahvin kans voisilmäpullan. Kun oli nälkä ja päänsärky, ja sämpylät ois maksanu paljon enemmän...

Osakainen sanois kai nyt, että se on porkkana ja 10 min jumppa. Jumppa on ainakin suoritettu, sillä olin illalla body pumpissa päästäkseni eroon ajo-niskajumeista. Ja iltapalaksi söin kanasalaattia, sehän on melkein kuin porkkana. En oo varma, onko kaapissa porkkanaa.. Tomaatteja on, ja syön yhden sellaisen HUOMENNA.

Pulla on siis kuitattu. Eikö?

3 kommenttia:

Osakainen kirjoitti...

Sanotaan nyt niin, että pulla vaikka voisilmällä on kuitenkin parempi kuin viineri tai suklaa ja kun olen tänään positiivinen, niin sovitaan, että kaikki on kuitattu. Onnittelut pudotuksesta. Kyllä se pitemmän päälle kannattaa yrittäminen, syömisten tasapainottaminen ja liikkuminen. Nyt kannattaa vain sitkeästi jatkaa hyväksi havaitulla tiellä eteenpäin, jotta alamäki jatkuu. Kun elintavoissa ponnistelee rankkaa ylämäkeä, paino huristaa alamäkeen.

Jagulaari kirjoitti...

Kuitattu on. Ja kun pudotustakin on, niin Jagulaari ei ainakaan rupea nipottamaan.

Ja mitä sitä nipottamaan, kun itse on taas ollut huonoilla teillä, ei pysy kurissa Jagulaari, ei millään :(

Sinisen sohvan emätä kirjoitti...

Jep, jep! Iloista menoa kehiin ja porkkanaa poskeen...