sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Sunnuntain linnunlauluretki ja syömiset

Tänä aamuna linnut liverteli niin kauniisti, että houkutti lähteä pikku metsäkävelylle, heti aamusta.. khöm.. siis heti herättyä, siinä aamupäivällä. Aamukahvin (kera juustoleipien), lehdenluvun ja pikku nettinörttäilyn jälkeen Possumunkki suuntasi siis metsään. Tuli siis pyöräilyä ja kävelyä. Pururadalla ja sivupoluillakin metsässä. Mukaan lähti suopursuja. Eihän ne vielä kuki, mutta tuovat metsän tuoksua vessaan,muita tuoksuja peittämään... Niiden alettua kukkia, pitää tuoda uusi satsi kotiin, muuallekin kuin vessanpuolelle. Ovat muuten yksi Possumunkin lempikukista.

Kotiin tultua Possu keitti riisipuuroa, jonka söi sokerin ja kanelin kans. Sai siis siinä samalla pienen makeaherkunkin. Riisipuuroa keitellessä meni suuhun niitä eilisiä popcorneja, kun oli jo nälkä. Ja jälkkäriks kahvia, 2 leipää, oivariinilla, juustolla, kurkulla ja herneenversoilla sekä vähän leipäjuustoa. Leipäjuustokin loppui muuten nyt, joten nyt ei ole enää sitäkään rasvapommia kiusauksena.

Nyt illansuussa eli 18.30 söin 2 oivariinileipää, päällä juustoa ja 2 keitettyä kananmunaa, kurkkua, maitoa ja viinirypäleitä.

6 kommenttia:

Sinisen sohvan emäntä ja isäntä kirjoitti...

Suopursu, tuo ihana tuoksuva, villi kukka! Meillä on tyhjä kahvipussi kylppärissä ja mikä ihana kahvintuoksu siellä leijuukaan, kestää ainakin viikon. Kaneli riittää, maitoon keitetty riisipuuro on makeaa ilmankin. Kaneli tuo ihanan kodikaan tunnelman, ilman kaloreita. Voit korvata sokerin hyppysellisellä vaniljasokeria, ihanaa ja ylellistä.

Possu Munkki kirjoitti...

Kyllä nyt vähän sokeria pitää saada laittaa...ei mee muuten alas ;)

Osakainen kirjoitti...

Suopursu on minunkin lemppareita. Hienosti olet petrannut viime aikoina.

sorvatar kirjoitti...

Pop corneissa pitäisi olla kuituja ja antidioksanttejakin:), kai lähinnä itsetehdyissä, mutta sovitaan, että tuossa valmisversiossakin on. Varmasti parempaa kuin monta keksiä tms. Onhan jotain hyvää oltava.

Mitenkähän rusinat, siis ihan pieni kourallinen, jos makeanhimoon ottaa... En tiedä, millainen kaloripommi olisivat verrattuna jäätelöön tai pullaan.

sorvatar kirjoitti...

Antijotain:), oikeinkirjoitus aina vähän ontuu....

Possu Munkki kirjoitti...

Oon joskus rusinoitakin popsinut. Nyt niitä ei oo kaapissa, mutta ehkä taas simantekoaikaan. Hei, sehän pitäisi jo kohta tehdäkin.