lauantai 18. huhtikuuta 2015

Shoppailu on uuvuttavaa

Shoppailu on sitten uuvuttavaa, hurjan rankkaa. Possu oli parin kaverin seurana shoppailureissulla ja on ihan rätti-poikki-uupuneen väsynyt...

Ei muuten mennykään eilen kaikki herkut. Leipäjuusto oli unohtunut Possulta kokonaan laittaa pöytään. Mutta sehän lienee ihan terveellistä ja suotavaa syötävää, joten Possu syö sen itse.

Mutta kuunnelkaas nyt !! ;)

Possu ei syönyt mitään herkunpuolta shoppailureissulla eikä ostanut kotiinkaan. Syömässä käytiin Shellillä noutopöydässä. Eihän se nyt varsinaisesti mitään laihisruokaa ole,mutta ehkä silti parempi vaihtoehto kuin Hesburger. Siinä oli kuitenkin oikeaa RUOKAA ja salaattejakin. Ruoan päälle Possu otti hintaan kuuluvan kahvin, mutta ei mitään sen kans, vaikka kaveri otti jäätelöä.

Ennen kotiinmenoa Possu osti kaupasta HEDELMIÄ ja yllätyksekseen löysi hyllystä myös ihan jo valmista popcornia. Koska Sorvatar suositteli niitä sallituksi herkuksi, niin Possu osti popcorneja.

Eli päivän menu :

Klo 8 : Kahvia ja pari juustoleipää
Klo 12 : Lounas Shellin noutopöydästä (salaattia, leipää, maitoa, kaalikääryle, riisiä, kanapala)
Klo 15.30 popcornia, viinirypäleitä, mandariini.
Klo 17.30 kahvia ja leipäjuustoa 

Kävin vielä kuntosalilla
ja sen jälkeen lasi maitoa

Klo 20.30 omenaMitäs NYT sanotte???

7 kommenttia:

Susanna Maalta kirjoitti...

No nyt kuulostaa hyvätä. Hieno homma! Popparit on kevyttä naposteltavaa vaikka kahvin kanssa tai leffaherkkuna. Leipäjuustossa on 307 kaloria 100 grammassa, joten ei minusta kovinkaan kevyttä syötävää. Vertailuna vaikka omena, jossa on 100 grammassa 29 kaloria.

Sinisen sohvan emäntä ja isäntä kirjoitti...

Sanommepa vain, että toivottovasti nautit runsaasti silmänruokaa kaupoissa! Ei aina kannata miettiä syömisiään niin paljon, että unohtaa muut kivat asiat... Järkevältä kuulostaa syömiset kahvilassa. Hedelmiä illalla, ovat terveellisempiä kuin suolaiset popcornit.. Rentoutatko jalkoja nostamalla ne ylös? Ja suorittamalla samantien pienet vatsaliikkeet? (Isännän järkevä välihuomautus) Leipäjuusto on meidän herkkua, marjojen kanssa, mutta vain kohtuudella kerralla, on niin rasvaista herkkua.

Possu Munkki kirjoitti...

Leipäjuusto on sen verran kallistakin, etteihän sitä kovin paljoa kerralla raski syödä, eikä ostaakaan.

Anonyymi kirjoitti...

no nyt on bueno! monta hyvää valintaa joista ehkä kauaskantoisin on varsinkin tuo ettei osta houkutuksia kotiin. hedelmät on makeita ja niitä saa syödä huoletta, potematta huonoa omaatuntoa!

nyt vaan samaan malliin, heti kun iskee herkkuhimo niin älä anna sille periksi. kyllä sie tähä pystyt, kieltäydyit jo jätskistäki vaikka kaveri otti.

Possu Munkki kirjoitti...

Siitä oli helppo kieltäytyä, kun oli ihan ähkyssä noutopöydän ruuasta, jota tuli ehkä liikaa, vaikkei possu nyt niin kauheesti ollu ees ottavinaan.

Jagulaari kirjoitti...

Minä en ehtinyt eilen sanoa mitään, kun olin koko päivän liesussa ja illalla kaaduin sohvalle kuin märkä rätti.

Mutta hyvältä kuulostaa *taputtaa karvaisia käsiää* ja Possu Munkkia olalle.

Possu Munkki kirjoitti...

:)