keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Satoi

Tänään satoi koko päivän. Vettä ja räntääkin. Nyt ois lätäköitä kuvattaviks.

Tänään en liikkunut juuri ollenkaan. Paitsi autolla.

Tänään söin sitä sun tätä. Lopuks maistelin simaa. Lupasin viedä sitä huomenna työmaalle, mutta taitaa olla vielä vähän vaiheessa.. tai sit oon tehny jotain perusteellisesti pieleen. Maistuu pelkälle fariinisokerille.
Noo, kattellaan huomenna. Voinhan viedä yhden pullon työpaikan jääkaappiin. Jospa se maanantaihin mennessä olis valmista. Ja jos meen maanantaina pyörällä, en viitti ottaa simapulloa pyöräntarakalle.

Tänään oli taas ruoka-aikaan nälkä ja illalla nälkä... ja arvatkaas vaan hehkutinko mielessäni, että nythän mä varmaan laihdun, kun on nälkä ja enpä syökään mitään, vaan annan kurnia ja tiputan painoa huomiseksi punnitusaamuksi...? No en tietenkään, vaan AHMIN nälkääni!!

Turha siis odottaa mitään iloista yllätystulosta!

hetkinen... munha ois pitäny kirjottaa positiivisesti..

JA MITÄ IHMETTÄ.....

Tää ei ollutkaan 3. persoonassa!!!!

4 kommenttia:

Osakainen kirjoitti...

Vielä tänään jos jaksat pinnistää sitä positiivisuutta, niin on sekin kiusa kärsitty.
Sinähän käyttäydyt kuin oppikirjaesimerkki. PT ja terkkari, siis molemmat! hokivat minulle koko ajan, että pitää syödä niin usein ja paljon, ettei nälkä pääse liian suureksi, koska siitä seuraa hillitön ahmiminen. Siispä sinun pitää syödä useammin ja enemmän, niitä porkkanoita vaikka.

Sinisen sohvan emäntä ja isäntä kirjoitti...

Säännölliset ruoka-ajat auttavat, ei pääse nälkä yllättämään. Sinulla on koko viikonloppu aikaa liikkua ja kyläillä ja rentoutua, niin kuin meillä kaikilla. Kyllä siinä ehtii yhden illan herkut kuluttaa, hymyssä suin! Ja , tumppuja voidaan tarvita... paas neuloen valmiiksi.Voit vielä neuloa seisten ja kyykäten siinä välillä, kuten emäntä teki ja vauhditti neulomistaan.Piknikille voi pakata mukaan terveellistä naposteltavaa, kuten kunnon eväät. Ei siinä paljon munkit eikä simat paina, kun iloitaan Vapusta!

Possu Munkki kirjoitti...

Kiva olla esimerkkinä, - edes huonona! ;)

Mun motoriikkan ei riitä neulomiseen ja kyykkäämiseen yhtä aikaa!

Possu Munkki kirjoitti...

Lauantaina oon töissä, joten ei ihan koko viikonloppua aikaa...