torstai 16. huhtikuuta 2015

Sadetta, tuulta ja marmeladia

Tännän poljin taas töihin aamulla suht hyvän tuulen vallitessa, mutta sadetta hiukan alas tipahdellessa. Pikkasen kastuin, mutta kyllä kesä kuivaa, minkä kastelee.

Aamulla töihin lähtiessä söin juustoleivän ja kahvia. Töissä aamukahvin kans jätskipuikon.  Myöhemmin lisää kahvia ja ruisleivän, jossa oli oivariinia, kinkkua, tomaattia, kurkkua.

Lounaaksi oli Italianpataa, salaattia, maitoa, näkkäriä, kahvia

Iltapäiväkahvin kans töissä taas samanlainen voileipä

Sitten poljin kotiin kauheassa vastatuulessa. Satoi vettä ja vissiin jotain rakeentapaisiakin välillä kopsahteli. Olin aika poikki, kun pääsin kotiin. Niinpä sorruin syömään kaapista loput marmeladikarkit... (Punastelee nolona)

Seuraavaksi siivosin, koska huomenna tulee vieraita. (joten huomenna jää liikunnat, ja pitää laittaa pöytään herkkua possuporukan malliin...)

Sitten söin pari oivariinileipää, joissa päällä juustoa kurkkua ja herneenversoja.

Nyt oon menossa vielä jumppaan illalla. sen jälkeen kai oon jo valmis nukkumaan... tai sit syömään   :/

P.s. No jos jotain postitiivista, niin mä en syöny illalla jumpan jälkeen enää MITÄÄN.

15 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Seuraavan kerran ku ees harkitset sen jätskin syömistä nii jätäppä iha piruuttas syömättä. Jos selviit työpäivästä ilman mättöä nii oot jo pitkällä tehdessäs kokonaa herkutonta päivää.

Susanna Maalta kirjoitti...

Olen sanaton. En nyt enää ole ihan varmaaa, yritätkö pudottaa painoasi ihan tosissasi ja haluatko lukijoiltasi rehellissiä kommentteja vai mitä?

Anonyymi kirjoitti...

Rehellisesti sanottuna miettinyt samaa kuin Susanna Maalta. Tajuaisin jos pari kertaa viikossa tapahtuu repsahus mut nyt on ollu tasan yks päivä ilman herkkuja ja ne muut päivät ku ois sallittu yks herkku ni menee huomattavast enemmän. Ei, laihuttaminen ei oo helpointa mut se ei myöskään ole rakettitiedettä. Tällä menolla ei nimittäin tuu laihtumaan koskaan.

Sinisen sohvan emäntä ja isäntä kirjoitti...

Epäilijät pitäkööt mielipiteensä, Posu Munkki liikkuu niin vinhasti, rae- ja räntäsateesta välittämättä, etteivät kalorit saa häntä kiinni! Yritäpä keksiä jokin liikunnallinen seuraleikki vieraiden varalle, ettei mene ihan mässäilyksi? Itsehän voi toimia tarjoilijana ja jättää syömiset väliin... Kivaa päivää ja virikkeellistä iltaa!

Anonyymi kirjoitti...

Toki liikkuu, mutta näillä safkoilla sen hyöty nollaantuu. Jos tavoitteena on laihtuminen niin näillä eväillä paino korkeintaan pysyy paikoillaan. "epäilijät pitäköön mielipiteensä", joo, jos kerta kurinpito on lukijoilla niin toki sitten koitetaan komentaa, vaikka vähän tuntuu siltä että mielipiteensä saa ilmaista, Kuhan ei liian ikävästi sano. Kun ei tunnu tehoavan kiltisti eikä ilkeästi sanominen.

Possu Munkki kirjoitti...

Anonyymi ja Susanna on oikeessa siinä, että tällä menolla ei laihdu, vaikka liikkuiskin. Korkeintaan se estää painoa nousemasta ihan hurjasti.

Oikeestaan mietin ihan samaa tänään itte ; että jos herkut on kielletty, niin se kielletty herkku houkuttaa herkuttelemaan, mutta jos herkuttelu on sallittua, niin herkuttelen sittenkin, ja luvalla. Toivoton tapaus siis ;) Itse asiassa yhdessä Eskimopuikossa ei taida olla kaloreita juurikaan enemmän kuin siinä lusikallisessa Oivariinia, mutta ne karkit kotona olis sit pitäny jättää syömättä. Ihan aiheesta siis sanottu.

Emäntä ja isäntä on aivan ihania, kun jaksavat uskoa Possuun. Vaikka ehkä katselevatkin Possua ehkä vähän ruusunpunaisten lasien läpi ;) Mä nimittäin luulen, että kaloreilla on vikkelemmät jalat kuin Possulla, joten ne saa kyllä kii. Mutta silloin kun on töpeksinyt tosi pahasti, vaikka ähkymässäilyllä, niin ihanaa, että joku uskoo silti siihen, että Possukin saatttaa kaikesta huolimatta vielä onnistua.

Että silleen. Risuja ja ruusuja. molemmat paikallaan. ;D Ja vielä pikku hekotukset päälle.

Jagulaari kirjoitti...

:D :D
Jagulaari hymyilee partaansa ja lähettää terveisiä Siniselle sohvalle.

Possu Munkille terveisinä, jotta koitahan ryhdistäytyä ja ota käsittelyyn se toinenkin lapanen, ei tää talvi vielä oo ohi ;) Näytä niille!

Possu Munkki kirjoitti...

Jagulaari, mulla on se eka lapanenkin vielä kesken...

Ja siitä tarjoilijana olosta... Kun siinä käy yleensä niin, että vierailta jää herkkuja, ja sit ne loput tulee mätettyä itte...

uskallankohan mä tulla huomenna tänne ollenkaan syömisistä kertomaan... :)

Anonyymi kirjoitti...

itse ainakin jos leivon vaikka muffinsseja kavereille niin kysäsen että josko muut haluaa viedä mennessään. jätän itselleni ehkä yhden (enkä välttis sitäkään) jonka voi sitten ottaa päiväkahvin kanssa.

ei ole tarvinnut kahdesti tuputtaa kun muut mielellään vievät herkkuja mennessään, saa itselle hyvän mielen kun muille maistuu ja eipä tuu mätettyä.

Jagulaari kirjoitti...

Toi on kyllä ihan hyvä idea, että tekee vieraita varten sellaiset tarjottavat, että voi pakata ne lähtiessä niille mukaan, niin ei jää itselle kiusaksi.

Mulla kun kävi viimeksi vieraita, meillä oli nyyttikestit. (Onneksi ei käy usein vieraita ;), enkä pidä vierasvaraa just sen takia, että söisin ne itse kuitenkin), niin yksi oli gluteeniton ja toi omat syötävänsä tullessaan - ja vei mennessään :D Toi myös meille muille viinereitä ja pakotin viemään niistäkin loput takaisin pojalleen - ja se toimi.
Yksi toi sipsipussin, joka kyllä jäi meidän kiusaksi, ja kun en ollut kuukausiin syönyt sipsejä niin niinhän siinä kävi: kun pahalle antaa pikkusormen, se vie koko käden...
Itse olin ostanut keksejä ja ne kyllä jäi myös meidän kiusaksi..niistä ei sen enempää..Gluteenittomatkin olis syöty, mutta ne sentään kerrankin vein isäpuolelle - jotain plussaa sentään ;)

sorvatar kirjoitti...

Onko muuten mitään terveellistä/ terveellisempää herkkua,jota tykkäisit mättää? Nyt tietysti porkkanoita vedät, mutta noin niin kuin iltojen varalle? Jotain, mitä saa syödä ja paljoN. Itse en siedä pop cornia, mutta eikös se ole herkuista kevyemmästä päästä. Sipsien sijaan dippaan selleriä
( dippi tietty jää). Hedelmäsalaattia keksien sijaan tms.

Useinhan sitä haluaa vetää paljon...

Possu Munkki kirjoitti...

Tykkään popcornista paljonkin, mutta sitä ei saa valmiina, enkä jaksa tehdä.

sorvatar kirjoitti...

Tai ruissipsejä:).

Osakainen kirjoitti...

Rajua kritiikkiä näköjään tulee. Minä kyllä uskon sinun laihtumiseen, kunhan vain saat motivaation taas paikalleen. En usko, että kiellot ja nalkutus pitävät motivaatiota yllä. Minulla aina välillä auttaa, kun lueskelen jotain liikunta- ja terveyslehtiä tai -kirjoja. Minulla auttaa myös, kun päätän jättää koko laihduttamisen ajattelun. Mutta täytyyhän tässä keksiä jotain rangaistustakin. Porkkanoita kait edelleen syöt??? Lisäkannustukseksi määrään kymmenen minuuttia jumppaa (kyykkyjä, vatsalihaksia, punnerruksia) jokaisesta ylimääräisestä herkusta.

Possu Munkki kirjoitti...

Kiva, että uskot. Ite en oikein meinaa siihen uskoakaan... Tietty syön porkkanoita, tai ainakin tomaatteja..

10 minuuttia jumppaa porkkanat korvissa???