torstai 2. huhtikuuta 2015

LAPASTA

Possua harmittaa, koska kone on sökö! :( Se lähtee taas maailmanympärysmatkalle huoltoon jonnekin Intokiinaan... Että kun Jagulaari toivoi taustatukea Possun komentamiseen, nyt kohtalo puuttui peliin ja langetti vielä nettikiellonkin kotiin. On muuten yks niistä tehorangaistuksista, jotka tehoavat sekä lapsiin että possuihin, ja josta oon ollu täällä hipihiljaa. Nyt ihan sama, ku en pääse koneelle kuitenkaan. Nyt oon työkoneella.

Possu on tyytyväinen, että viikonlopusta huolimatta paino ei noussut tuon enempää. Ja Possu sai myös rangaistuksen tehtyä. Kuvaa en oo tänne vielä saanut. Jagulaari saa nyt uskoa Possun sanaa.

Possu kieltäytyi tänään viineristä, mutta eilen söi huom. PUOLIKKAAN viimerin. Mitä sanoo Jagulaari?

P.S.  Kännykällä onnistuu kommenttien lukeminen
ainakin aina välillä. Kommentointi ja blogin päivitys ei. Joten lueskelen kyllä kommentteja, vaikka muuten olisikin hiljaista...

Sainkin lainakoneen, joten tässä tuleekin uus lapaskuva. Hah, muistuttaa kyllä jotain ihan muuta kuin lapasta...

7 kommenttia:

Osakainen kirjoitti...

Nyt menee kyllä yli, nimittäin tuo syöminen. Ei minun porukoissa mässätä tuohon tyyliin, ei kukaan, ei edes silloin, kun herkutellaan. Minä olen tietenkin huono noista mitään sanomaan, kun minun ei tee mieli,'eikä siis ole yhtään vaikea kieltäytyä tarjouksista. Kokeilepa pari kertaa vain sanoa, että nyt ei tee mieli, kiitos tarjouksesta'.
Neulominen on selvästi liian kevyt rangaistus, joten määrään sinulle porkkanan tai tomaatin jokaisesta herkusta, minkä syöt. Rangaistus kestää vapunaattoon asti. Saatpahan edes vitamiineja. Porkkana on perusporkkana ei sellainen pieni napostelujuttu, niitä pitää syödä neljä. Ja sama tomaattien suhteen eli joko yksi iso tai neljä pientä.
Minusta on ihanaa, kun kirjoitat kolmannessa persoonassa. Tykkään lukea ja välillä tekis mieli kirjoittaa itsekin kolmannessa.

Possu Munkki kirjoitti...

Jahaa, ostoslistalle siis porkkanpussi, tai tomaatteja. Tomaatit on joskus ihan hyviäkin, jos löytää kotimaisia ja paikallisia.

Sinisen sohvan emäntä ja isäntä kirjoitti...

Mahtava veto Osakaiselta, HURRAA! Kehoitamme vielä hankkimaan myös kurkkua, sitä voi napostella janoon ja muuhun kummaan tarpeeseen hyvällä omalla tunnolla. Ei sitten luomille kurkkusiivuja! (Isännän pyyntö) Pian vaan valmiiksi toinekin lapanen, niitä tarvitaan vielä, kevät on petollista aikaa lämpötilan suhteen. Hyvää ja reipasta pääsiäistä! Liikunnaksi katsotaan sunnuntaista lähtien piilotettujen pääsiäismunien etsiminen. Pitkäperjantaina voi piilottaa... (Isännän vinkki)

Possu Munkki kirjoitti...

Mullaonkin kotona nyt vain kurkkua ja vaaliherneen versoja. Käviskös ne näin pyhäpäivänä tomaatin ja porkkanan korvikkeeksi.

Kävin hyppimässä isossa lätäkössä, kylpylässä :)

Possu Munkki kirjoitti...

P.S. Joku kerta pitää kyllä testata se kurkut luomilla-juttu ;)

Jagulaari kirjoitti...

Koskeeko Osakaisen rangaistus myös Jagulaaria?
Jagulaarin oma mielipide on, että saisi kyllä koskea, tämän kuluneen viikon perusteella. Tähän ei enää yksi porkkanapelto enää riitä :(

Possu Munkki kirjoitti...

Koskee tietysti ; vahinko kiertämään! ;)