perjantai 24. huhtikuuta 2015

Possu positiivisesti

Osakaisesta on tullut kova määräämään rangaistuksia. Ensin porkkanoita, sitten jumppaa ja seuraavaksi määräys, että Possun pitää kirjoitella positiivisesti. Aika paha. Mutta Possu yrittää sitten leikkiä Pollyannaa. Ja ensimmäinen positiivinen huomio tässä jutussa vois olla, että otsikko on ainakin positiivinen! ;)

Tänään Possu söi töissä broilerkiusausta ja salaattia. Molemmat oli hyviä.

Kahvin kera suklaavanukasta, joka myös oli hyvää, joten tää oli hyvin positiivinen juttu.

Illalla Possu kävi suolahuoneella. Se rentoutti ja nyt on hyvin uupunut olo. Väsyneenä on kiva nukahtaa ja jaksaa sitten taas aamulla herätä töihin.

P.S. Mitenkähän tämmösistä positiivisista jutuista tulee paljon lyhyempiä, kuin normimarinoista...? Mutta positiivista sekin, sillä lukijat pääsee siinä vähemmällä. ;)

2 kommenttia:

Sinisen sohvan emäntä ja isäntä kirjoitti...

Positiivinen ajattelu on hyvä strategia, ilman mitään epäilyksiä. Itsensä moittiminen on kaikkein pahinta, sitä kannattaa välttää, se vain lihottaa. Liikunnan tulee myös tuottaa hyvää mieltä, ei olla rangaistus, siksi suosittelmme tyttömäisiä juttuja mm. keväistä naru- ja twistihyppelyjä, kukkien poimimista, linnun laulun kuuntelua ja muita iloa tuottavia juttuja! Rentoutuminen on hieno juttu ja hyvät unet, arvokkaita asioita. Kivoja seikkailuja ja hyvää mieltä Possu Munkille!

Possu Munkki kirjoitti...

Kiitos samoin!