tiistai 14. huhtikuuta 2015

Päivän Leipä- ja keksimenyyy

Ekaks ne hyvät asiat :

Possu on tänään taas pyöräilly työmatkat ja vähän lisääkin, yli 30 kilsaa siis. Aamulla vielä räntäsateessa. Lisäks possu oli illalla vielä jumpassa. Liikuntapuolesta ei voi moittia. Enempää possu ei tänään enää ees jaksais ;)

mut...

Syömiset sen sijaan meni ihan plörinäks... Oli kokouspäivä. Eli ei kerinny syömään ruokalaan. Niin piti tyytyä kokoustarjoiluihin, eli valmiisiin voileipiin ja suklaavohveleihin ja kahviin. Kokouksen jälkeen lisää leipiä ja suklaavohveleita ja suklaavanukas. Kotona illalla vielä leipiä ja keksejä...

Mitäs tästä sanotte??

6 kommenttia:

Jagulaari kirjoitti...

Ei taida olla niin paha kuin Jagulaarin kylässä syömät kaksi viineriä. Vaan sitten ollaankin oltu syömättä jo viisi tuntia ja ollaan vielä 8,5 tuntia, että kai ne kuluu...

Osakainen kirjoitti...

Tuo liikunta on niin hyvällä mallilla, että ehdottomasti voit jättää surematta syömisiä. Niitä porkkanoita kyllä pitäisi sitten syödä melkoisesti. Minusta voisit miettiä syömisiä lähinnä siltä kannalta, että lisäät heviä ja protskuja. Kun liikut noin paljon, pitäisi olla aika reippaasti proteiinia. Tässähän niitä ei ole oikeastaan ollenkaan kuten ei tuossa eilisessäkään.
Tässä puhuu nyt kokemuksen ääni. Minähän olen sellainen leipämässyttäjä ;)
Kokeilepa sellaista ajattelumallia, ettet yhtään välitä noista kekseistä sun muusta eli et mieti, tuliko liikaa herkkuja vaan tuliko protskuja ja heviä tarpeeksi.

Possu Munkki kirjoitti...

Mitä semmoinen hevi on? Luulin musiikiksi.

Kauhee makeenhimo vaan... On se tietty kuukauden aika, kun makea erityisesti koukuttaa...

Sinisen sohvan emäntä ja isäntä kirjoitti...

Hevi on tietysti hedelmiä ja vihanneksia... ja proteiinia kanattaa kyllä tankata, se pitää lihakset kunnossa ja nälän poissa. Herkuista emme sano mitään, kun noin paljon tuota liikuntaa... olet kyllä reipas, kun räntäsateessa painat menemään!

Susanna Maalta kirjoitti...

Sun liikunnat on kyllä ihan huippuluokkaa. Mulla ei valitettavasti ole mahdollisuutta läheskään samaan, joten pakko panostaa ruokaan ja juomaan. Sun ruokailuista tänään en sano mitään.

Possu Munkki kirjoitti...

Liikunta nyt vaan tekee lisää nälkää... Plus miinus nolla laihdutuksen kannalta, mutta onhan siitä muuten hyötyä ja se on kivaa.