sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Negatiivista

Mikähän rangaistus tästä nyt tulee, kun aion nyt kirjoittaa ihan kokonaan negatiivisen postauksen..?

Possun kaveriporukoista... Possu ei voi kertakaikkiaan ymmärtää sellaista, että lupaillaan toiselle jotain ja sitten yhtäkkiä, ihan ilman mitään pahoitteluja ees päätetäänkin tehdä muuta. Tätä  oon voivotellu ennenkin, mut kun se toistuu joka kerta.

Että kun jo talvella esitetään, että kun me oltiin sun luona viime vappuna, niin voitaiskos me tulla taas? Sen jälkeen on keväällä vielä kyselty, viimeksi pari viikkoa sit, että niin sopiiks sulle, että tullaan vappuna... Possu lupasi, että kyllä se sopii. Nyt sitten eilen Possu itse laittoi viestejä, että niin tuutteko sillon vappuna, että tiedän laittaa simaa tulemaan, niin vastauksina onkin "en vielä tiedä, kun meille saattaa tulla sillon vieraita." Siis menee sopimaan toisesta kyläilystä, vaikka on kysynyt, voiko tulla tänne! Eikä ees aikeissa ilmoittaa, että suunnitelmiin onkin tullut muutos! Ja olettaa, että mä istun täällä varmuuden vuoksi kotona odottamassa, että JOS he ystävällisesti päättääkin tulla.

Oon joskus sanonut tästä suoraankin, ettei tuntunut kivalta, niin vastaus on "no voihan suunnitelmiin tulla muutoksia," tai "en mä sille mitään voi, että nää päättikin tulla meille" tai kerran jopa "en mä sille mitään voi, että X pyysikin kylään just sillo." Eli Possun kans tehään suunnitelma hätävaroiksi, että jos ei mitään muuta oo, niin voi mennä Possulle. Possullehan aina käy, eikä sillä oo mitään muuta tekemistä, kuin istua kotona siltä varalta, jos tulee vieraita.

Kun Possun mielestä sopimukset pidetään siinä järjestyksessä, kuin ne on tehty. Jos on kysytty jo Possulta, sopiiko tulla, niin kyllä sillon pitäis mennä Possulle vaikka myöhemmin tulis miten paljon kiinnostavampia tarjouksia. Jos ei kiinnosta Possun seura, niin ei tartte sitten kyselläkään. Luultavasti keksin nyt jotain muuta vappuohjelmaa ja jos tulee ilmoitus, että nyt me tultaiskin, kun ei ne vieraat tullukaan meille, niin sorry ei käy...

No, kääntäkää tää positiiviseks...!


4 kommenttia:

Sinisen sohvan emäntä ja isäntä kirjoitti...

Olet ihan oikeutetusti loukkaantunut. Mitäpä, jos ilmoittautuisit itse kylään vappuna tai tarjoaisit nyyttikestejä halukkaille? Tarjoaist itse vain simaa ja seurasi... Me lähdemme ulos luontoon ja otamme simapullon mukaan, kerran oli teetä termoksessa ja sillivoileipää eväänä. Kysele halukkaita ulos seuraksesi, nauttimaan keväästä. Älä jää kotiin yksin vaan kierrä vaikka monen kodissa kyläilemässä. Onko mitään kivaa konsettia tms tarjolla? Lähde reippaasti liikkeelle nauttimaan elämästä! Siinä kuluu muutama simalasin kalorikin samalla... (Emännän harras toive) Lähetämme raikkaita kevättuulia puhaltamaan paha mieli pois!

Susanna Maalta kirjoitti...

Asiaa! Samaa juttua olen minäkin monesti ihmetellyt. Juuri eräs ihminen kyseli, että ehdittäiskö nähdä vielä ennen kesää. Olis kuulemma niin mukava nähdä. Sopii mulle. Nyt kun olen yrittänyt sopia vierailusta, ei siitä tunnukaan tulevan mitään toisen osapuolen osalta.

HelvetinPöllö kirjoitti...

Niin tuttua... Nyt ajattelet ihan vaan itseäsi ja vietät just semmoisen vapun kuin sinusta hyvältä tuntuu! Lähdet vaikka melomaan ;)


Monesti on tullut tunne, että HelvetinPöllö ja AM on vaan joku hätävara, jotka kutsutaan kylään vaan silloin, kun ei kukaan muu tulekaan, kun kaikilla muilla on jotain muuta tekemistä eikä haluta olla yksin/kaksin tai kysytään voiko meille tulla.
Mutta AM on sen verran erakko ja mitä vanhemmaksi se tulee, sitä enemmän se erakoituu ja kärttyisemmäksi se tulee :), että se ei suostu ihan mihin vaan.

Possu Munkki kirjoitti...

Kiitos myötätunnosta. Odotin tähän sen sorttisia kommentteja kuin, että "Katso peiliin ja mieti, mitä olet tehnyt väärin, kun kaverit vastaavat noin." Sitä olen jo itsekin tässä miettinyt. Olenko sanonut jotakin väärää, tai enkö ole vastannut tarpeeksi innokkaasti kavereille, sillon kun sysyivät sopiiko tulla.

No yhtä kaikki. Tänään sain illalla kyläkutsun ihan eri kaverilta. Vappuaattona ja vapun jälkeisenä lauantaina on lastenkutsut, joten voipi olla että sen vapun rauhoitun mieluusti ihan itsekseni kotona. Kylään voi tietty aina ängetä. Tosin en ainakaan lisävieraaksi tuonne ohareitten tehneiden kavereiden luo.