keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Heikko saldo

Tänään myrskysi, joten en lähtenyt pyörällä töihin. Heilutti autoakin.. Jossain päin sai autoillessa kuulemma varoa lenteleviä vaalimainoksiakin, mutta onneksi ei niitä Possun tielle osunut. Huonoa mainosta, jos vaalimainos pläsähtää satasta ajaessa tuulilasiin. Sitä ehdokasta ei ainakaan tulisi äänestettyä!

Possu äänesti muuten jo. ;) Sen jälkeen paineli torille katsomaan, onko ehdokkaita paikalla jakamassa lahjuksia. Heikko saldo, vain yhden nenäliinapaketin sai. ei ollut edes hernerokan eikä jauhopussien jakajia ;)

Pari kaurakeksiä livahti töissä tänään suuhun. Nehän on melkein terveysruokaa. Lisäksi Possu söi savukalaa ja torilta ostettua kotitekoista ruisleipää, salaattia, kurkkua, tomaattia ja herneenversoja.

Aika hyvin, vai mitä?? ;)

3 kommenttia:

Sinisen sohvan emäntä ja isäntä kirjoitti...

Rupeaa löytymään oikeat linjat syömisissä? Kaurakekseissä on kuitua, mutta myös kovaa rasvaa ja sokeria...kannattaa pitää harvinaisena. Isäntä lausuu, että kuivat keksit on kaikkea muuta kuin herkullisia, marjoja olla pitää!

Osakainen kirjoitti...

Hienosti syöty. Noilla liikunnoilla kaurakeksi sinnä tänne on yhtä tyhjän kanssa. Lisäpisteitä siitä, että äänestit. Minäkin äänestän ennakkoon kunhan lähden täältä ihmisten ilmoille.

Possu Munkki kirjoitti...

Tietysti äänestin.