keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Ei parane kehua liian aikaisin...

Tänään oli Jagulaarilta ihana perhosyllätys postilaatikossa. sekä kiva kortti ja hauska teemaan sopiva tiskirätti! ;) OIKEIN PALJON KIITOKSIA!! Possu ilahtui tosi hurjasti!!!

Täällä on kehuttu Possun liikuntoja, niin täytyy todeta, että liian aikaisin kehuttu... Tänään en oo nimittäin liikkunu ollenkaan ;)

Autolla töihin, ja töistä kaupunkiin autolla. Possu käy siellä suolahuoneella allergiaoireitaan lievittämässä. Helpottaa ainakin hetkellisesti.

Nyt syön kiltisti PORKKANAA. Söin niitä kaksi. Isoja! ja sitä ennen herneenversoja, jotka kasvavat jo siihen malliin, ettei ne syömällä lopu. Töihinkin vein niitä kokousleipien päälle eilen, eikä näy missään.

Syömiset kuulostaa hyvältä, eikö!?

Possu hymyilee viattomasti.... mutta.. täytyy kai tunnustaa, että porkkanavelkaa on vielä jäljellä enemmän kuin Possu jaksaa syödäkään...

Päivän menu :

Aamulla :Kahvia ja ruisleipäpala, oivariinia, juustoa

Töissä kahvia ja eiliseltä jäänyt kinkku-kurkku-tomaatti-kokousleipä

Päivällä : Torin soppatykin hernekeittoa, ruispala + oivariini, kinkku, juusto, kurkku, tomaatti

Päiväkahvilla : suklaavohveli, jäätelöpuikko

Kotona : kourallinen marmeladikarkkeja, pari keksiä, Tupla (mieletön makeenhimo)

Sitten kävin siellä kaupunkireissulla. Muistin ne proteiinit, niin ostin pikku rasian Cesar-salaattia, jonka söin just äsken. Sitten söin vielä ne herneenversot ja porkkanat. Tuli siis sekä hevit että proteiinitkin lopuksi ;)


6 kommenttia:

Sinisen sohvan emäntä ja isäntä kirjoitti...

Onpa hyvä, että saat apua suolahuoneesta. Nyt vain reippaasti eteenpäin, joka päivä ei ole mahdollista liikkua, toisena päivänä sitten taas. Lepopäiviäkin tarvitaan ja se liikunta voi olla myös kotona pikku venyttelyä, voimistelua, hyötyliikuntaa tms. Makeanhimo kertoo nälästä, varaa hedelmää tai kasvista mukaasi... Iloisin mielin eteenpäin, olet reipas!Ja Jagulaarin muistaminen on erityisen kiitoksen arvoinen, hän kannustaa niin kauniisti.

Susanna Maalta kirjoitti...

Oivariinista vielä: mausta en tiedä, kun en itse käytä levitteitä ollenkaan, en Oivariinia, enkä Keijua. Jos ei nyt ajatella terveyspuolta, josta on monta mielipidettä, kuten tuli jo ilmi. Mutta kalorit! Ruokalusikallisessa Oivariinia, joka helposti menee yhden leivän päälle, on kaloreita 101. Se on kyllä hurja määrä. Itse söisin 101 kalorin edestä mielummin jotain muuta hyvää. Vertailuksi voisi ottaa ihan rehellisen voin. Ruokalusikallisessa voita on 102 kaloria.

Possu Munkki kirjoitti...

No huh... Kieltämättä laittaa miettimään, ainakin sitä kuinka paljon kannattaa leivälle laittaa.

Jagulaari kirjoitti...

Ole hyvä :)

Ja Siniselle Sohvalle kiitoksia kauniista sanoista :)

Mä käytän levitteenä leivän päällä Oivariininia, just sen verran, että voi sanoa siinä jotain olevan - vähän niin kuin että olisi leipää vedetty rasian yli ;) - mutta joskus käytän kyllä saman verran voita, kun Puolisko sitä käyttää.
Eli jos on ihan sama kumpaa käyttää, niin taidan sitten siirtyä siihen voihin minäkin. Eli määrä on kämmenen kokoisella leivällä mulla ehkä noin 1 teelusikallinen.

Tosin syynä siihen Oivariinin käyttöön on ollut se, kun se on helposti levittyvää, voi tahtoo jääkaappikylmänä olla niin kovaa, mutta Puolisko on nyt ratkaissut ongelman, joten...

Osakainen kirjoitti...

Voi voita! Kirjoitin pitkän litanian rasvoista ja kalorien laskennasta ja muusta, mutta teenkin sen joskus tuolla omalla tontilla.
Jos jaksat pyöräillä työmatkat kolmesti viikossa koko kesän ja käydä kerran viikossa kuntosalilla niin kyllä se kesän lopussa näkyy. Kunto kasvaa, lihakset kasvaa, energiankulutus kasvaa.
Hyvin olet syönyt. Juustossakin on protskua, kanassa enemmän. Minä käytän ihan protskujauhetta silloin, kun liikun enemmän. Siitä tulee sellainen fiilis, että olen kuntoilija ;)

Possu Munkki kirjoitti...

Mä voitin joskus ison pussin protskujauhetta, mut jäi syömättä, kun se oli niin paha.

Juustoon mulla on melkein yhtä kova himo kuin karkkiin.. Ehkä sieltä sitten tulee sitä protskua possulle.