torstai 9. huhtikuuta 2015

Ei auta maammelaulutkaan

Ei auta maammelaulut, naurismaan aidat, eikä ees porkkant korvissa. Oon liikkunu kuin väkkärä ja puputtanut rehua kuin kani, eikä paino oo liikahtanu minnekään :(

5 kommenttia:

Laiskiainen kirjoitti...

Juotko tarpeeksi, nukutko riittävästi? Kärsivällisyyttä ja tsemppiä!

sorvatar kirjoitti...

Meneekö housut paremmin jalkaan? Itsellä huomaa vaateista muutoksen, vaaka ei näytä...

Sinisen sohvan emäntä ja isäntä kirjoitti...

Kiireellä ei tule kuin sutta ja sekundaa, joten MALTTIA. Toisilla paino putoaa hitaammin, kuten emännällä, joka ei uskalla edes ajatella mitä vaaka sanoo, mutta vielä on aikaa kevätjuhliin! Iloisin mielein vain kasviksia kehiin, liikuntaa kaikissa muodoissaan ja pois kaikki sokeri ja tyhjät kalorit, nautitaan keväästä!Laita jotakin oikein kaunista yllesi, vaikka kiva huivi mieltä piristämään, unohda vaaka. Kevät saattaa yllättää iloisesti!

Osakainen kirjoitti...

Jos jaksat viikon, jaksat toisen, jaksat kohta kolmannenkin, niin paino putoaa. Tämä on laihduttamisen pahin puoli. Pitää vain jaksaa yrittää vaikkei mitään tuloksia näy missään. Yhtenä päivänä sitten tipahtaa. Ja silloinkin pitää vain jaksaa jatkaa. Jos ajattelee, että nyt voi vähän höllätä, kun on tuloksia, niin ajatustakin nopeammin tulokset ovat kadonneet. Sitkeyttä, periksiantamattomuutta, loputonta yrittämistä. Ja tämä vielä jatkuu koko loppuelämän, sillä kuuri ei auta, tarvitaan oikeasti elämäntapamuutos. Mitä, jos toistaiseksi olisit vain tyytyväinen aina, kun paino ei nouse.

Possu Munkki kirjoitti...

Näin on