sunnuntai 10. elokuuta 2014

Possumunkin talvisaarna

Possumunkin talvisaarna

Laadittu superhelteiden laannuttua, elokuun vielä lämpöisenä kesäpäivänä

Luetaan etusormi pystyssä, paheksuvan näköisenä  jonain seuraavan talven kylmänä pakkaspäivänä :

Kuuleppas, nyt EI SAA valittaa, koska tämä talvi ja nää pakkaset menee kuitenkin ohi, ja sitten on taas :

- tukalan kuuma, eikä saa nukuttua, ja heikkokuntoisimmat kärsii
- uimavedet menee pilalle levästä
- on hyttysiä, käärmeitä, amppareita, muurahaisia, kärpäsiä, paarmoja, mäkäräisiä, jotka hyökkää kimppuun heti, kun työntää nokkansa ulos ovesta. Ja ampparit tekee vielä pesänsä kuistin kattoon.
- kun yrittää tuulettaa, niin kaikki nuo ötökät tunkee ovesta sisään
- helteitten jälkeen tulee ukkosmyrskyjä, jotka tekee tuhoja
- on inhottavaa nurmikonleikkuuta ja rikkaruohojen kitkemistä
- ei voi tehdä edes terveellistä ruokaa kotona, koska kämppä kuumuu liikaa, vaan on syötävä koko ajan roskaruokaa niin, että lihoo
- helle paahtaa hiuksetkin pilalle
- joka paikka likaantuu siitepölystä
- ärsyttävät mopopojat päristelee koko yön pihalla
- ei voi hiihtää eikä tehdä kivoja lumitöitä, lumiukoista puhumattakaan (kun edes muutaman lumipallon saisi talvella varastoitua pakkaseen hellepäivän varalle)
- on nokkosia!
-ynnä muita kesäriesoja

Kuulkaa NAUTITAAN NYT, kun on kerrankin talvi, ja lunta, ja mukavan raikas keli. Kyllä sitä sitten taas kesähelteillä saa hikoilla paita märkänä, ollaan nyt iloisia siitä, että on kerrankin hyvä olla

(Laadittu protestiksi sille yleiselle mielipiteelle, jonka mukaan helteistä PITÄÄ NAUTTIA, koska ne loppuu kuitenkin, mutta sen sijaan talvesta on asianmukaista valittaa, vaikka pakkasetkin loppuu kuitenkin. Suomessa on 4 vuodenaikaa, kaikki ne kestää aikansa ja tulevat taas uudestaan, ja tietääkseni laissa ei ole pykälää, jonka mukaan yksi vuodenaika on pyhä, eikä siitä saa valittaa.)

3 kommenttia:

HelvetinPöllö kirjoitti...

Aamen.

HelvetinPöllö kirjoitti...

Omituista on se, että naamakirjassa kun joku on jakanut jonkun helteeseen liittyvän uutisen, niin siellä on satoja kommentteja ja yllättävän moni niistä loppujen lopuksi on sitä mieltä, että "kyllä nämä helteet saisi jo riittää" ja moni haluaisi jo viileämpiä ilmoja. Mutta kukaan ei kuitenkaan uskalla sanoa sitä ääneen tuolla kylillä kohdatessa - paitsi minä ja AM. Ja kun sen teemme, niin saamme paheksuvia katseita. Ja sitten kommentin, että no kyllä sitä pakkasta ja pitkää pimeää syksyä ja talvea sitten saadaan taas ihan tarpeeksi. No entäs jos sattuukin tykkäämään siitä??

Possu Munkki kirjoitti...

Ja yleensä se vastakommentti on just "ei SAA toivoa helteiden loppumista!" Aikamoista terrorismia, kai jokainen nyt saa toivoa, mitä haluaa. Ja jos oikeasti NAUTTII helteestä, niin miksi riemua heikentää se, että joku toinen EI NAUTI??