sunnuntai 17. elokuuta 2014

Mitähän tänne osais kirjoittaa

Mitähän tänne päivittäis. Ei oikein keksi mitään mainitsemisen arvoista. Juustorallia tuli harjoitettua perjantaina. Mukaan lähti monta rasvaista Putinin juustoa. Ehkä vähän paha juttu, mutta halvalla lähti ;)

Makeistukussakin ois ollu hyviä tarjouksia. Makeistukun tietä ajaessaan possu mietti, ostaako vai eikö ostaa? Ei kai, vaikka mitä jos sittenkin?! vierasvaraksi laatikollinen suklaapatukoita! Niin, ettei itse söisi niistä yhtään. Hahah, mitä itsepetosta! Possun kaapissahan ei koskaan säily ees virpojien namit.

Arvatkaa, menikö possu tukkumakeisostoksille??

Ei menny, koska se oli jo mennyt kiinni!! Karkkikauppias teki päivän hyvän työn laittamalla oven säppiin nenän edestä!! KIITOS!!!

3 kommenttia:

Osakainen kirjoitti...

Ei vierasvaraa eikä mitään varaa koskaan milloinkaan. Jos ostaa karkkia, kannattaa ostaa se ihan vain itselle syötäväksi. Tulee pienempi määrä. Kait?

Kaneli kirjoitti...

Unohda punnituksiisi liittyvät uhkat ja keskity terveelliseen syömiseen syksyn alkaessa! :) Sitä minäkin tavoittelen: riittävän kurinalaista, mutta rentoa ja hyvämielistä painonpudotusta terveellisin eväin ja säännöllisin liikkumisin.

Tehdään tänä syksynä se todeksi, jatketaan matkaa! Jouluna sitten herkutellaan suklaalla. Ehkä! :)

Hyvää elokuun jatkoa!
T: Kesäpullero

Possu Munkki kirjoitti...

Oon ne jo kauan sitten unohtanutkin ;)