keskiviikko 27. elokuuta 2014

"Liikettä vaikka kuinka syötättäisi!"

 

Yllä Osakaisen  keksimä uusi sananparsi. Kopioin sen Osakaisen sivulta. Samalla oma tekstini muuttui näin mustaksi, enkä saa sitä mistään enää pienemmäksi ja haaaleammaksi. Luvassa siis painavaa tekstiä. Ehkä..?

Että sanokaapas nyt lukijat, kumpiko on parempi :

A) Että ei liiku, mutta ei myöskään syö, ja laihtuu

vaiko

B) Liikkuu paljon, syö paljon (herkkuja) ja lihoo!!

Kuntosalilta tulin taas just. Ehkä se onkin niin, että lihakset on kasvaneet, niin painokin on noussut. Etenkin VATSALIHAKSET on pullistuneet niin suuriksi, että ihan jo farkut kiristää...! ;)

 

 

 

5 kommenttia:

Osakainen kirjoitti...

Ehdottomasti, että liikkuu, syö ja lihoo. Ajan mittaan se osoittautuu paremmaksi ratkaisuksi. Vaikeahan sitä on uskoa, jos paino vain nousuu, mutta ensi vuonna asia on jo toisin. Sinähän olet vielä nuori. On sinulla aikaa odottaa ;)

Sinisen sohvan emäntä kirjoitti...

Nyt suosittelen, seurauksena opintopäivästäni tänään, lämpimästi ammattitaitoisen ravitsemusterapeutin luona käymistä! Kuntosalilla, vau, HIENO suoritus... tuloksia odotellaan.

Possu Munkki kirjoitti...

Kyllä mulla syömisessä teoria on hanskassa, siis tiedän, miten kuuluisi syödä, mutta käytännön toteutus on asia erikseen ;9

Anonyymi kirjoitti...

Mulla on päinvastoin. Ruokahalu pienenee selvästi, kun kuntoilen säännöllisesti. Hellekaudella jäi kuntoilu moneksi viikoksi ja jenkkakahvojen rasvasolut aktivoituivat heti, mutta onneksi kuntoilu näyttää taas tehoavan ja housut mahtuvat taas päälle.

Jenkkis

Possu Munkki kirjoitti...

ja mulle se iskee sudennälän

... ja tiedän, että asiaa helpottaisi säännöllinen terveellisen ruuan syönti 3-4 tunnin välein.. (eikä siinä välissä mitään)... mutta en silti syö niin ;)