tiistai 3. kesäkuuta 2014

Sataa sataa

Vettä sataa ku aisaa... Possun päivä on pitkä.

 Aamuksi kaapunkiin hammaslääkäriasioille. Possu inhoaa kumpaakin ; sekä hammaslääkäriin menoa, että kaapunkiin ajoa. Vaikea sanoa, kumpaa pelkäsi enemmän ; sitäkö, mistä löytää parkkipaikka, vai sitä hammaslääkärisetää. Ja kuitenkin Possu oli kiveen kovaan vängännyt ja tivannut päivystäjätädille, haluavansa ihan väen vängällä ajan tarkastukseen. 9 kuukautta sitä saikin odottaa. Hyvänen aika, siinä ajassahan saadaan ihan jo uusia ihmisiäkin aikaan! Sitten tuli lappu, että, jos toimit, nopeasti, saat tilata ostopalveluajan kaupunkiin. Possu oli nopea, ja soitti heti.

Molemmat jännitykset oli turhia. Sekä parkki löytyi helposti, että tarkastus oli nopea ja kivuton . otettin röntgenkuvat ja kaikki! Ei yhtään reikää! Jee. Ei siis pelkoa, että kohta on taas poski turpoamassa possuakin possumaisemmaksi, kuten kävi silloin n. 9 kk sitten, jolloin possu alkoi vängätä tätä tarkastusaikaa.

Samalla kaupunkireissulla lähti torilta matkaan myös kotimainen kurkku, hintaan 30 senttiä!!

Nyt on työpäivä takana. Possu istuu vielä koneella päivittämässä pikapäivityksen, kun kotikone on ilmeisesti jääny ikiajoiksi sille tielleen.

Vettä tulee alas, joten lienee paras mennä järveen kastautumaan kokonaan. Heipat kaikille!

Ei kommentteja: