maanantai 2. kesäkuuta 2014

Kuinka ilman konetta selvitään

AARGG, koneen huolto kestää ja kestää...

Kuinka Possu selviää ilman konetta?

Heikosti.

On tylsää...

Tylsyyttä torjuakseen Possumunkki kutsui lauantaina vieraita. Ja vieraillehan piti tehdä tietysti vähän kaakkua. Ja ostaa jäätelöä.  Ja syödä vähän itsekin. Ja vieraat toi tuliaisiksi keksipaketin. Niin sitäkin piti vähän syödä ;)

Pari kirjaa on tullut luettua. Ja kirjoitettua oikein vanhanajan kirje postiin. 

Kännykällä pääsee melkein nettiin. Siis MELKEIN. Facebookiin ja Iltasanomiin. Blogiin vain joskus ja heikosti. Kommentteja ei pääse lukemaan, puhumattakaan että pääsis itte kommentoimaan.

Elo on ankeaa... :/

3 kommenttia:

HelvetinPöllö kirjoitti...

Mä lähden perjantaina taas kahden vuoden tauon jälkeen Suomi Melooseen ja olen tässä harkinnut, otanko koneen mukaan vai en. Vieroitanko itseni tästä vehkeestä ja samalla facebookista, se kun ei toimi puhelimella kunnolla.
Vai olisinko rohkea ja vieroittaisin itseni facebookista viikoksi kokonaan - poistaisin koko sovelluksen puhelimesta. Se olis jo aika hurjaa. Millä sitä sitten kiusais ihmisiä ällöttävillä kuvilla "näissä maisemissa tänään - kuka kaipaa töitä" jne (no mähän en kyllä ole töissä ollut kahteen vuoteen muutenkaan, ettei taida enää heilauttaa ketään..)

Osakainen kirjoitti...

Minä kyllä pärjään loistavasti ilman konetta. Usein ihan vain velvollisuudentunnosta avaan ja luen muiden kuulumisia. Blogikin on joskus pakkopullaa ;)
Toisaalta, ei ole tarvinnut pärjätä ilman *koputtaa puuta*

Anonyymi kirjoitti...

Mua alkaa jurppia kohta niin, että luovun koko netistä! Netitön elämä, minkähänlaista se ois? Ainakin rahaa säästyis.
-possu-