torstai 5. kesäkuuta 2014

KESÄTAUKO

Viimeinen painopäivitys ennen kesätaukoa.

83 kg, eli samassa ollaan.. Uhka, Neulo panta, toteutui. Panta itseasiassa onkin jo valmis. Tuli neulottua se tuossa keväällä, että jos vaikka kesällä ei kerkee... ;) Kuva tulee JOSKUS, samoin Kanelin vaatimat herkkukuvat. Possu alkaa kyllä jo epätoivoisesti epäillä, näkeekö enää koskaan konettaan.... Toivotaan parasta ja pelätään pahinta.

Possu kirmaa nyt kesälaitumille. Toivottavasti sinä aikana järjestyy niin tietokone- kuin muutkin murheet. Lomille lähtee siis painolla 83. Täällä sinä aikana vierailijat voivat vaikka arvuutella, mitä paino on possun palattua lomilta. Oikein/lähimmäs oikeaa arvanneiden kesken arvotaan joku pieni kesäyllätys!!

KAUNISTA JA RENTOUTTAVAA KESÄÄ!!

8 kommenttia:

Osakainen kirjoitti...

Hyvää kesää Possulle! Mitenkähän pitkään Possu aikoo lomailla? Painoarvaus on riippuvainen tuosta ajasta, mutta sanotaan 82 kg, jos vaikka sattuu olemana lyhyt loma.

Anonyymi kirjoitti...

Painoarvaus: 84,5 kg

Jenkkis

Kaneli kirjoitti...

Esitän arvauksen vasta, kun tiedetään kesäloman ja -tauon pituus. :)

Ihanaa, onnellista ja aurinkoista lomaa - nauti! Ja muista jäätelö. ;)

sorvatar kirjoitti...

Hyvää kesälomaa. Arvaus on 84.1kg. koska harva meistä laihtuu kesälomalla... Pitäisikö painon lisäksi laittaa mittauskilpailu vyötäröstä? Noin niin kuin rangaistuksia tai muutenkin ajatellen. Aina sanotaan, että kapea vyötärö tiputtaa sairauksien riskejä ja merkitsee enemmän kuin kilot. Ja jos kesällä vielä uit, niin vyötärö kapenee.

Sinisen sohvan emäntä kirjoitti...

Hyvää lomaa! Jos rentoutuminen onnistuu, niin paino varmasti putoaa...80kg loman loputtua?

Anonyymi kirjoitti...

Ainaki kesäkuun loppuun oon pois..
Katotaan, miten käy.
T. Possu

Kaneli kirjoitti...

Kuukaudessa ehtii ainakin rentoutua, syödä paljon jäätelöä, saada uimarin leveät hartiat, nautiskella lettuja kermavaahdolla, hyppiä hyppynarulla, valvoa pitkään ja nukkua pitkään, nähdä ihmisiä, paeta sääskiä... niin ja sanoinko jo, että syödä jäätelöä!

Nauti, kun saat olla meistä lomalla! Syksyllä on aikaa laihdutella itsensä timmiin joulukuntoon! Varo vain, pidämme huolen, ettet pääse helpolla! :)

100 kilon keijukainen kirjoitti...

Arvaan 84,6 kg. Hyvää lomaa. :D