maanantai 9. joulukuuta 2013

VIIMEINEN ARVONTA LÄHTI KÄYNTIIN!!

Possumunkin 3. ja viimeinen jouluarvonta lähti nyt käyntiin!! Eli mukaan pääsee kommentoimalla tämän viikon aikana. Sunnuntaina eli adventtina arvotaan.

Eli :

HUOMIO, HUOMIO!! KETKÄ KAIKKI HALUAA MUKAAN JOULUYLLÄRIN ARVONTAAN, NIIN KIIRUUSTI KOMMENTOIMAAN!!

Tänään illalla lähti matkaan pikku yllärit viime sunnuntain voittajille eli Osakaiselle ja Helvetinpöllölle. Katsotaan, miten pian jouluruuhkassa perille löytävät.

Neljäs adventti on omistettu Osakaisen ja Possun laihdutuskilpailulle, joten silloin ei enää ole Possulla muuta arvontaa, koska Possuhan sen palkinnon joutuu kuitenkin lähettämään, sillä Possun kohdalla ainakin kilpailu kirjoitetaan "lainausmerkein." Ei Possusta ole joulun alla laihdutuskilpailemaan. Tiedän jo nyt, että Osakainen voittaa ensimmäisen erän.... MUTTA Possupa haastaakin sitten Osakaisen joulun jälkeen uuteen erään, joka alkaa loppiaisena ja päättyy suvivirteen!! Ja panoksena on edelleen ne sukat! Jos Possu voittaa, Possu saa ne Osakaisen tekemät villasukat. Mutta jos Osakainen voittaa, Osakainen saa Possulta kaupasta ostetut sukat, ei villasukat, mutta ehkä jotenkin muuten veikeät sukat.
Miten on Osakainen, uskallatkos sen haasteen ottaa vastaan?! ;P

KUKA OSALLISTUU SIIS ARVONTAAN???

Herkkuaa on siinä monenlaista...Näin lauleskelee Possu, kerta vaakakin on pannaan julistettu, sopivasti jouluksi ;)

2 kommenttia:

Osakainen kirjoitti...

Ilman muuta mukana tuollaisessa. Olisihan se kiva luikautella suvivirttä timmissä kuosissa. Onko VILLAsukat ehdoton? Ajattelin, että jos kesää vasten jotain kevyempää, puuvillaa, pellavaa? Tosin ihan villaisia minä kesälläkin ajoittain käytän. Mutta katsotaan nyt ensin tämä joulujuttu.

Possu Munkki kirjoitti...

Juu, ihan miten vaan, vaikka varvastossut, jos haluat ;)