tiistai 3. joulukuuta 2013

Retuperällä

Nyt ei Possu malta pysyä pois piparipurkilta, eikä keksipaketeilta eikä karkkipurkeilta. Possu elää kuin pellossa. Ja herkuttelukekkereitä ennen joulua on luvassa ainakin kolmet. H U H!!

Siivouskalenterikin on vallan unohtunut.

Mutta on sentään joulukortit kirjoitettu ja ne on jo valmiina postin punaisessa pussissa laatikkoon tiputtamista odottamassa. :)

Hei! Kuka haluaa osallistua Possun 2. adventin jouluarvontaan? Mukaan pääsee tämän viikon aikana kommentoimalla. Pöllö on vahvoilla ;)

4 kommenttia:

HelvetinPöllö kirjoitti...

Älä sure Possurukka - piparipurkki se houkuttaa Pöllöäkin.
Mä en ole itse leiponut pipareita, mutta meillä on semmoinen vanha, Riihimäen Lasin 3 litran lasipurkki johon ostan niitä Annas piparkakkuja. Ne on ihania ja meillä ei paketti kauaa kestää, siksi niitä ostetaan aina kaksi.

Tänään AM, joka on yövuorossa tämän viikon, teki ruuan perunoiden keittoa vaille valmiiksi, ennen kuin kävi iltapäivällä nukkumaan ja mä otin siinä kanssa päikkärit. Kun sitten heräsin, oli tarkoitus laittaa perunat kiehumaan - mutta pah, arvaas kuinka kävi?
Juu, keitin itselleni mukillisen teetä ja nappasin kunnon pinon pipareita ja tälläsin itseni sohvalle katsomaan Tonttu Toljanteria! Ja jäin vielä kiinni, kun kilkutin lusikkaa mukin reunaan.... AM nousi ja laittoi ne perunat kiehumaan.. aika noloa...

Että sellaisia piparipossuja :D

Possu Munkki kirjoitti...

Saitte kuitenkin perunatkin keitetyks, ettei menny ihan pelkälle piparilinjalle. :)

HelvetinPöllö kirjoitti...

Juu, kyllä ihan terveellisestikin syötiin, perunoita ja soossia :)

Osakainen kirjoitti...

Sitä on liikkeellä, tuota retuperää. Eikä taida rokotukset auttaa.