sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Paljastetaan pikkujouluyllätys!!

Kas niin. Vastaus tuli todella nopeasti, nro 72! Kiitos Manna Masu. Nopeutesi ansiosta olet voittanut Possumunkin Adventtikalenterin pikku yllätyksen. Ja toinen voittaja on JB, jonka juuri itse valitsit nrolla 72!! ONNEKSI OLKOON!! Lähetättekö osoitteeni Possumunkin sähköpostiin possu.munkki@suomi24.fi, niin saan laittaa pienet pikkujouluyllätykset postiin ;)

Eli Kanelin arvaus, että Kaneli saa suklaata, ei siis tällä kertaa valitettavasti toteutunut, mutta kukaties se vielä vaikka toteutuukin?

Tällä kertaa Possumunkki kävi läpi kaikki kommentit ajalta syyskuu-marraskuu, ja numeroi ne. Manna Masu toimi onnettarena valiten sieltä JB:n. Tämä yllätysarvonta oli siis Possumunkin adventtikalenterin eka luukku. Possumunkin Adventtikalenteri on tosiaan ADVENTTIkalenteri, sillä sen arvonta suoritetaan jokaisena adventtina.  1. adventin arvonta oli yllätys, mutta ensi viikon arvontaan pääsee osallistumaan kaikki halukkaat. Ensi sunnuntain arvonta suoritetaan kaikkien ensi viikon aikana blogiin kommentoineiden kesken!! Joten ei muuta kuin sitten kommentoimaan!!

ONNEA TÄMÄN VIIKON VOITTAJILLE JA MUILLE ONNEA ENSI VIIKKOON!!

1 kommentti:

Possu Munkki kirjoitti...

Molempien pikkujouluyllätykset laitettu postin jouluruuhkaan kulkemaan ;)