sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Käsi pystyyn ; Kuka laihtui Jouluna??!!

Pientä galluppia, Possumunkillekin soitti gallupkyselijä viime perjantai-iltana klo 20 :D Vastailin ihan myötätunnosta, että joku siihen aikaan viittii tehä puhelinkyselyitä. Sehän oli vielä melkein joulua, ja puhelinsoitto tuntui yhtä oudolta, kuin joku olisi kieltäytynyt jouluaattona kinkusta tai suklaasta. Niin Possumunkkikin tekee nyt pientä galluppia blogiin paluunsa kunniaksi. Eli nyt :

KÄSI PYSTYYN, KUKA LAIHTUI JOULUNA???

Ja arvatkaa huviksenne laihtuiko Possumunkki??

*RÖHÖNAURUA*
Että jatkaiskos possun lihottamista vai koittaiskos ryhdistäytyä???

3 kommenttia:

HelvetinPöllö kirjoitti...

Vatsaan sattuu! Tommosia menet kyselemään, kun uusi vuosi on vielä edessä!

Meillä kyllä äiti uskoi, kun sanoin sille, että yhtään suklaata et osta kenellekään meistä, mutta anopillehan se se ei mennyt perille. Onneksi oli ostanut vain rasian per lätty ja ainakin mun rasiaan oli tarttunut niin vahva tupakan haju/maku, ettei mun tarvinut sitäkään syödä. Niin että olen kyllä saanut lisäkilot ihan vaan jouluruuasta ja liikkumattomuudesta :(
Ja pipareista. Ja niistä joulutortuista, joita leivoin vieraita varten ja sitten kun vieraat oli lähteneet, piti itse syödä ne loput.

Eli sovitaanko, että ryhdistäydytään sitten torstaina, kun vuosi on vaihtunut ihan kunnolla? Jotain nimittäin tarttis tehdä.
Mä jo herättelin sitä mun toista, vanhaa vuodatuksen blogiakin hereille, mikä jäi hunningolle silloin vajaa kaksi vuotta sitten, sitä Jagulaarin blogia.

Kaneli kirjoitti...

En laihtunut, ilmeisestikään. Huomisaamuna astun vaa'alle. En siis laihtunut ihan varmasti, koska söin huolettomasti kaikkea mitä teki mieli ja usein. Koska oli joulu. :D

Mutta nyt on alkanut arki, joten ei hätää. Tsemppaan sinutkin ryhdistäytymään! :)

Possu Munkki kirjoitti...

Meillä oli kyllä suklaata. Ja Possu söi ;) Mutta kiitos tsempeistä. Ryhdistäydytään! Torstaina viimeistään.