keskiviikko 28. elokuuta 2013

Possumunkki kävi rahkaostoksilla

Uhka toteutui. Paino 78! Ei Possumunkki pyörtyny, tämähän oli odotettavissa. Possu kävi vaan tyynesti rahkaostoksilla, ja osteli vähän muutakin. Kuten parit urheiluliivit ja jumppahousut ja puseron. Kovin urheilullisia oli ostokset ;) Se kai on sentään hyvä merkki. Se 2 euron irtokarkkipussi sen sijaan ei ollut kovin urheilullista. Se meni jo masuun. Oli hyvää :)

Eli uhkarangaistushan kuului niin, että viikon ajan pitää syödä joka päivä välipalaksi vähintään 200 g rahkaa, joko marjojen kans tai ilman. Selvä, näin toimin!

Seuraava uhka onkin aika paha :

18.9 1kk täysin herkutta! Ei lupaa ottaa edes kenenkään tarjoamia. Lipsahduksesta 3päivää lisää tätä rangaistusta + sen määräämä rangaistus, joka kerkee kommentoimaan ekana. Crimali

Huh. Mitä sanotte ? Eihän tollaseen pysty millään. Crimali ei oo tainnu käydä täällä pitkään aikaan. Se ei huomais, jos muutettais tota vähän. Jos muutettais se vaikka mieluummin niin, että saa taas tulla vaan se 1500 kaloria/päivä? Tai ees että erikoistapauksissa saa vähän herkutella?Mitä sanotte lukijat? Te saatte päättää! Saatte vaikuttaa kommentoimalla tohon alle. Enemmistön ääni ratkaisee.

Ja sitte : Mun alin paino on ollu 74. Nyt se on 78. Uhkapäivä on 3 viikon päästä. En mä siinä ajassa mitenkään saa yli 4 kiloo pois. Nostetaanko vähän tota painorajaa, mistä uhka toteutuu? Vaikka, että saa olla enintään 77. Käykö?

Sanokaahan mielipiteenne! Teidän lukijoiden sana ratkaisee nyt tässäkin asiassa! Odotan jännityksellä kommenttejanne.

Terveisin, Possumunkki

P.s. Söin muutens just rahka-annokseni ; kokonaiset 250 g Valion pehmeää rasvatonta maitorahkaa. Kaloritonta se ei silti oo. 100 grammassa on 60 kcalYhteensä siis 150 kaloria. Lumpsautin joukkoon vähän mansikkahilloa, niin meni melko keposestikin alas ;P

6 kommenttia:

ElopainoTonneja kirjoitti...

Määki kävin sporttitissipussiostoksilla! Hikistä hommaa!

Possu Munkki kirjoitti...

Kiva. Tällä kertaa onnistuin löytämään heti passelit, niin ostin heti kahdet kerralla, kympin kappale!!

Kaneli kirjoitti...

Pöh, eihän nyt rahkan syönti voi olla mikään rangaistus. Rahkahan on herkkua. :)

Kaneli kirjoitti...

Niin ja minä muuten olen sen verran pöllö, että uskon kolmessa viikossa lähtevän neljä kiloa, jos lopettaa herkuttelun ja panostaa terveellisiin eväisiin. Eli ei mitään lievennyksiä, jotta motivoidut tarpeeksi, mikä on ollut kai blogisi idea. :)

Anonyymi kirjoitti...

No, on tuossa kuitenkin vähemmän kaloreita kuin siinä kermaviilissä.

Jenkkis

Possu Munkki kirjoitti...

Juu, on ollu pahempiaki rangaistuksia kuin tää, ja pahempi on myös edessä, mut mä en kauheesti tykkää rahkasta (ainakaa ilman kermavaahtoa ja sokeria), joten sinänsä menee kyllä rangaistuksesta.

Se kermaviili oli kyllä aika yllätys-kaloripaukku!! ;)