perjantai 30. elokuuta 2013

Mitä enemmän liikkuu, sitä enemmän syö ja sitä enemmän paino nousee...

Mitä enemmän liikun, sitä nälkäisempi olen ja sitä enemmän on mielitekoja ja sitä enemmän syön..!!?? Mitä hyötyä siis liikkumisesta?? Painonpudotuksen kannalta ei mitään, päin vastoin. Mutta liikkuminen on hauskaa, poistaa niskavaivat ja tuo muutenkin hyvän olon. Joten en siitä luovu, vaikka liikunnan jälkeen olisikin (onkin) valmis syömään vaikka koko lähikaupan karkkivarastot tyhjäksi!!

Possumunkki teki jotain Rinkeliltä salaa. Älkää vaan kertoko! Possumunkki meni ja liittyi paikallisen kuntosalin vuosijäseneksi, ohjattuihin jumppiin. Rinkelihän on kyllä liikunnan kannalla, mutta jos tuon kuulisi, niin Rinkeli sanoisi, että "Hullu! Sehän maksaa! Oletko laskenut mitä se tekee vuodessa. Sillä sais jo ulkomaanmatkan!" Saattaisi saada, mutta kummasti vaan ennen liittymistäkään ei ole ulkomaanmatkarahoja tilille kertynyt. Kyllä ne rahat aina kumminkin johonkin kuluttaa. Jotenkin ei vaan tuntunut enää mielekkäältä aina miettiä vaan, montako kertaa 10-kortilla on vielä vara käydä, että se riittäisi koko 3 kuukaudeksi, ja miten tästä nyt kaikkein halvimmin selviäisi. Pah, jos Possumunkki on hyvän harrastuksen keksiny, niin kai itelleen voi sen verran suoda, että antaa luvan satsata ees sen kuukausisumman verran.

Possumunkki miettii vaan, miten selittelee Rinkelille, että mistä onnistuukin saamaan aina ilmaislippuja kuntosalille, kun pystyy käymään niin usein jumpissa...! ;)

Ja tänään jumpan jälkeen maistui puoli pakettia kinuskitäyte-keksejä, puoli pussillista turkinpippureita ja muutama ruispala. Huh, miten ikinä mä selviän 3 viikon uhkakiloista ja etenkin sitä seuraavasta herkuttomasta kuuukaudesta???!! Niin, milläs määrittelette sen, mikä on kiellettyä herkkua? Onko se kalaruuat, kun Possumunkki tykkää niistä ihan valtavasti? Vai borssikeittoko? Kanelihan nimitti rahkaa herkuksi, joten sen voi kans lisätä sinne kiellettyjen herkkujen listalle? Marie-keksit ja lakritsijäätelö ei ainakaan oo herkkua nähnykään. Entäs ,marjat, saako nitä syödä? Näsäviisastelee Possumunkki, mutta oikeesti herkkujen raja on vähän häilyvä. Lasketaanko siihen kaikki makeat karkit ja leivonnaiset, entäs pannukakku, joka voi suolaisena olla vaikka ruokaa? Pitsa, hampurilaiset? Entäs vaikka nuotiomakkara? Nää pitäis luetella, niinku vaikka keliaakikollekin sopivat ruoka-aineet ;)

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mielestäni hyvä päätös tuo kuntosalikortti. Olen samaa mieltä, että jos on keksinyt hyvän harrastuksen, tarpeeton pihistely ja käyntikertojen laskeminen ja sarjakortin kertojen ajoittaminen ja venyttäminen vie siitä ilon.

Jenkkis

Possu Munkki kirjoitti...

ninpä

Osakainen kirjoitti...

Lihaksethan ne on, jotka painaa ;) Jos löytyy hyvä juttu, siihen kannattaa aina satsata. Rahaahan tienataan nimenomaan sen takia, että sillä voi habkkia jotain kivaa. En minä ainakaan säästääkseni töissä käy.
Herkkuja on ne, mistä tulee syntinen olo ;)

Anonyymi kirjoitti...

"Rahkaa ja Royalia" ois tosi hieno otsikko, eli nyt Possumunkin on ihan pakko vetäistä joku päivä Royal-patukka.

Jenkkis :-)

Possu Munkki kirjoitti...

Lihakset, juu...niinhän se on.. Mulla on etenkin hyvinkehittynyt vatsalihas, oikein pallo, se kyllä painaa...

Ei oo nyt Royal-rahkaa, mutta kävikö Kismet ilman rahkaa? Semmonen nimittäin on jo masussa ;)