lauantai 17. elokuuta 2013

Aamupalalla alkuun

Eilen kalorit ylittyi rajusti jo ennen iltaa, joten ihana iltapala, viili ja hilloja, jäikin aamuksi. Nams. Tänään oon lähdössä mökille kyläilemään, joten voi olla, että suoriutuminen on tänäänkin heikohkoa. Mutta yritän muistaa kursailla!

Aamupala : 3 kuppia kahvia rasvattomalla maidolla 78 kcal, leipä 67 kcal, oivariini 40 kcal, KERMAviili 240 kcal, ruokalusikallinen hilloja 5,4 kcal = Aamupala yhteensä 430,4 kcal KÄÄK! tässähän tuli jo kolmasosa sallitusta!!!!

Jatkuu...

Jenkkis oli kommentoinut, ettei viilissä voi olla noin paljon kaloreita. Jee, ehdin jo ilahtua. Mielelläni olisin pitänyt tämän laskuvirheen, mutta juuri, kun olin päässyt riemuitsemaan, pudotti Sartsa mut maanpinnalle toteamalla, että jospa se olikin KERMAviili. Niinhän se oli. Ja dyykkasin vielä purkin roskiksesta uudelleen tarkasteltavaksi, ja siinä on tosiaan just noin paljon kaloreita!!! VAROKAAMME SIIS KAIKKI KERMAVIILEJÄ!!

Ja nyt, kun aamupala lähti jo lapasesta, niin miten tohdinkaan loppupäivän kaloreita ees yrittää laskee... No olkoon nyt sitten. Opiksi kaikille ;)

Noin kello 1 kylässä : maitokahvi 14 kcal, sekaleipä +oivariini 68 kcal eli välipala yhteensä 82 kcal

Klo 14 : 2 perunaa 72 kcal, savulohinokare olisko 50 g? n 100 kcal, kurkku 100g 11 kcal, ruissiivu 32 kcal, maitolasi 90 kcal, ateria yhteensä 305 kcal

Klo 19 : maitokahvi 14 kcal, PIENI pala suklaapiirakkaa n 160 kcal, Yhteensä 174 kcal

Illalla vielä : maitokahvi 14 kcal, sekaleipä + oivariini  68 kcal, 4 suolakeksiä 40 kcal, 3 domino-keksiä 195 kcal, grillimakkara 229 kcal, limsalasi 48 kcal, iltapala yhteensä  594 kcal

KOKO PÄIVÄ  1585,4 kcal!? Häh, eikö sen enempää???Laskinkohan nyt taas jotain väärin??Mähän melkein pysyin uhkakaloreissa kaikesta huolimatta!!!!

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mielestäni viilissä ei ole noin paljon kaloreita, mutta ehkä olen ymmärtänyt jotain väärin.

Jenkkis

Anonyymi kirjoitti...

Näyttää tosiaan siltä, että olet laskenut nuo viilin kalorit väärin. Esim. purkillisessa Valion ykkösviiliä on 80 kaloria.

(1 purkki = 200 g, 100 g = 40 kcal)

http://www.valio.fi/tuotteet/viilit/valio-ykkosviili/

Jenkkis

Sartsa kirjoitti...

Jospa se olikin kermaviiliä. ;D
Syksyllä on aina hyvä aloitella kaikenlaista. Jospa sinun tavoitekin onnistuu syksyn aikana vauhdilla. Onnenpotku sille.

Possu Munkki kirjoitti...

Valitettavasti Sartsa oli oikeassa ;)

Mulla taitaa olla sama tavoite aina vuodesta toiseen, ilman tulosta...!

Anonyymi kirjoitti...

Herranjee! Kermaviilissä on kolme kertaa enemmän kaloreita kuin ykkösviilissä. Yllättävän iso ero.

Jenkkis (jonka vatsan vatsalihasliikkeet saavat pullottamaan, eivätkä suinkaan kavenna)

Possu Munkki kirjoitti...

Yllätys tosiaan!! Kermaviilihän on pahempi kaloripommi kuin jäätelö!!